Újpest emblematikus sporthelyszíne lett az új sportcsarnok

A kerület sportéletének emblematikus helyszíne a közelmúltban átadott,szinte új multifunkcionális sportcsarnok, mely az UTE Szilágyi úti sportkomplexumának hátsó udvarán áll.

Tovább

Nyerje vissza hőszigetelő rendszere akár teljes vételárát!

A Baumit hőszigetelő rendszerrel most RÉTEGRŐL RÉTEGRE nyerhet! Minden érvényes pályázattal vásárlási utalványt kap, minden 50. pályázó pedig akár a teljes rendszer árát visszanyerheti! 

Tovább

Megújult a Baumit Baumacol színválasztéka

A Baumacol PremiumFuge és Silikon színválasztéka megújult!

Az új színárnyalatok kiválasztásánál a leggyakrabban keresett burkolatszínek kerültek előtérbe, ezért hogy megkönnyítsük a választást, a 24 színt 4 csoportba lehet sorolni: természetes, vintage, romantikus és modern. Stílusjegye alapján a hidegburkolat így könnyebben párosítható a megfelelő fuga színével.

 

Tovább

Velux akció!!

STANDARD vagy STANDARD PLUS tetőablak és hozzátartozó burkolókeret vásárlása esetén a Velux most 10.000 forint pénzvisszatérítést biztosít!

Tovább

Tavaszi STAR akció

A csillagok fényesebben ragyognak, a Római STAR tetőcserép pedig évek múlva is tökéletes látványt nyújt. A mostani rendkívüli helyzetben a gondtalan otthon új értelmet nyer Mindenki számára. A BMI Bramac tavaszi STAR akciójával felébresztjük a természetet és segítünk, hogy minél több otthon legyen gondtalan, és egyben kellemes élményt nyújtó.

Tovább

Telephelyeinken a készpénzes fizetés szünetel

Az átadó ablakos kiszolgálás és a rövidített nyitvatartási idő mellett ezúton tájékoztatjuk Önöket a működésünket érintő további változásokról.

Tovább

Megváltozott vevőkiszolgálás

A Covid-19 típusú koronavírus miatt kialakult helyzet, és a kormányzati rendeletek kihirdetését követően megváltozott vevőkiszolgálásunk, és nyitvatartási időnk.

Tovább

Új év, új termékek! BeerStone termék újdonságok

Évezredekkel ezelőtt már az egyiptomiak is használtak mészhabarcsot a téglák összekötéséhez, akár
csak a kínaiak a Nagy Fal építésekor! Most ennek az ősi terméknek a legújabb, legmodernebb
formáját mutatjuk meg!

Tovább

Modern és klasszikus acéltetők

Ha acéltetőre gondolunk elsősorban talán nagy csarnoképületek, ipari felhasználás juthat eszünkbe. Nem véletlenül, hiszen ezt az anyagot előszeretettel használja az ipar, ám előnyös tulajdonságai miatt családi házak tetői esetén sem elhanyagolható.

Tovább

SwedSteel homlokzatburkolat

A Swedsteel könnyűszerkezetes építési termékeinek és technológiának előnyei miből is származik?

Tovább

GYORSHÍVÓSZÁMAINK

Központi hívószámaink az alábbiak

Tovább