Lambda Systeme | Trespa® Meteon® - esztétikai színvonal, tartósság, magas minőség.

Trespa® Meteon® - esztétikai színvonal, tartósság, magas minőség.

A Trespa® Meteon® külső burkolási célra, így homlokzatok burkolására, erkélypanelek készítésére, napellenzők, oszloppárkányok kialakítására és más, különleges alkalmazási célokra használható. A kínálatban szereplő lehetőségek széles választékának köszönhetően szinte minden építészeti elképzeléshez megtalálható a megfelelő termék. A számos innovatív felületkiképzésű anyag és a meghökkentő hatások széles palettája, az egyedi és standard színek lehetővé teszik absztrakt változatok, színhatások és természetes megjelenésű felületek kialakítását.

A Trespa® Meteon® fadekor panelek széles színválasztékkal rendelkeznek, valósághű hatást keltenek és rendkívül tartósak, ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Kiemelendő, hogy még a 2010-es évek közepén a Trespa® volt az egyetlen cég, akik matt felületkiképzéssel is készítettek ilyen magas ellenálló-képességű termékeket.



A békéscsabai Munkácsy-negyed részeként 1840-es években épült Beliczay-kúria felújításával az épület kiegészítésével az eredetileg műemlék épület új funkcióval bővült, egy bábszínház, a hozzá tartozó műhelyek, valamint gyermek foglalkoztató-, és alkotó műhely került kialakításra.

Erre az épületrészre került betervezésre a Trespa® Meteon® NW02 Elegant Oak matt felületű burkolat. Ezt a tartós és esztétikailag letisztult, mégis nagyon mutatós homlokzatburkolatot Hollandiában gyártják, a hozzá adott 10 éves (világviszonylatban bárhol előforduló klimatikus viszonyok között érvényes) anyaggarancia magában foglalja a színstabilitást is. A táblák függőlegesen és vízszintesen is felszerelhetők.  A termék egyszerű kezelhetősége, könnyű felszerelhetősége is logikus érveknek bizonyulhattak az előzetes tervezési folyamat során.



Ez a kollekció a friss, modern dizájntól a klasszikus, időjárásnak kitett megjelenésig olyan fa hatást biztosít, amely tökéletesen életre kelti a fával kapcsolatos elképzeléseinket.
Ha felkeltette érdeklődését a mellékelt fotókon szereplő termék, vagy bármely homlokzatburkolati anyag, látogasson el honlapunkra, tájékozódjon, vagy kérjen bővebb információt munkatársainktól.

https://www.lambda.hu/termekek/homlokzatburkolatok