Lambda Systeme | Ajtók és kapuk - Hörmann, Novoferm, Westag

Ajtók és kapuk - Hörmann, Novoferm, Westag

                                     

Az ajtók összekötnek, átjárást biztosítanak az életterek, munkaterületek között. Eközben el is választanak, ha arra van szükség, biztonságot adnak és lehetőséget arra, hogy egy kicsit elvonuljunk. Az intimitás megteremtése, a pihenés, az egyedüllét vagy a bizalmas beszélgetés valakivel kiemelten fontos életünkben, ehhez pedig ajtókra van szükségünk otthon, a munkahelyen, a nevelési intézményekben. A praktikum mellett fontos szempont az esztétikum is, az ajtók különítik el a helyiségeket, így illeszkedniük kell a környezetbe. Kínálatunkban rengeteg típus, szín és minta közül választhat, garantáltan megtalálja a tökéleteset. Széles palettánkon elsődlegesen otthonába, garázsába talál megfelelő nyílászárót, de intézményi bejáratokban is bővelkedünk, ebbe a kategóriába esnek az ipari és OD acéltermékek.

Kapcsolatfelvétel

Lakossági garázskapuk a Hörmanntól

Berry billenőkapuk

A Hörmann Berry billenőkapuk tökéletesen megfelelnek egybeállós garázsokhoz és gyűjtőgarázsok parkolóhelyeihez. A termékek precíz sínmegvezetéssel vannak ellátva, mely megakadályozza a kapulap kisiklását, a kopásálló műanyag görgők biztosítják a könnyed és halk kapufutást. A billenők becsípődés elleni védelemmel működnek és kényelmesen záródnak. A többrugós biztonsági rendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a bejáró egy rugó törése esetén használhatatlanná válik. A rugómenetek közti távolság olyan kicsi, hogy még egy gyermek ujja sem tud beszorulni. A billenőkapu betörésgátló reteszeléssel kapható, mely az egyedülálló forgónyelvnek köszönhetően kiemelten biztonságos, a kapulap sarkai úgy rögzülnek a tokhoz, hogy lehetetlen kiemelni. Extraként, utólag felső retesz szerelhető fel a termék tetejére, így kétszeres a védelem. A biztonságot a szerkezet is elősegíti, a vízszintes kapulap-merevítéseknek hála, a szerkezet kifejezetten stabillá válik. A Berry billenők kifogástalanul védenek az időjárási viszontagságokkal szemben. A küszöbbel rendelkező termékek esetében az alsó ütközőküszöb látja el ezt a feladatot, más típusoknál a gumi lezáróprofil véd az eső, hó, vihar ellen.

A Berry billenőkapukról bővebb információt az alábbi katalógusban talál!

Szekcionált garázskapuk

A Hörmann szekcionált garázskapuk helytakarékosan, a mennyezet alatt helyezkednek el, függőlegesen nyílnak és biztonságosan záródnak. Ennek köszönhetően rengeteg helyet nyújtanak a garázsban, valamint az előtte lévő területen. A termékek univerzálisak, így bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, emellett a billenőkapuhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A termékek négy oldalán időjárásálló tömítés található, mely optimális szigetelést nyújt.

A szekcionált garázskapuk az alábbi felületekkel érhetők el:

Decograin: A Decograin felület műanyag bevonatú, de minden részletében valósághű fa dizájnt vagy fémhatást kölcsönöz a kapunak, emellett rendkívül UV-álló.

Silkgrain: A síkhatású Silkgrain felület modern, nemes külsőt biztosít a kapunak. Az 50%-kal vastagabb külső lemeznek köszönhetően pedig a lamella stabilabbá válik, így nyugodtabbá teszi a kapufutást.  Sandgrain: A Sandgrain finoman strukturált felület, mely a modernség jegyeit hordozza.   Woodgrain: A Woodgrain robusztus felületet biztosít a kapunak, melyen az eredetihez hű fűrészfog-mintázat látható. 

ÚJDONSÁG!

Slategrain: A palalapokhoz hasonló Slategrain új strukturált felület egyedi megjelenést nyújt a kapunak.

Duragrain: A Duragrain felületű kapuk különlegessége természetességükben és részlethűségükben rejlik, a fadekor stílusát idézik. Rendkívül karcállók és UV- állók, színtartósságuk is kiemelkedő. 25-féle dizájnban érhetők el, belső oldaluk törtfehér, melynek következtében a kapu nyílásakor a lamellák között keskeny, törtfehér csík bontakozik ki. Az oldaltokok és szemöldökblende alapkivitelben Woodgrain mintás, RAL 9016 fehér színű. Opcionálisan kaphatók szemöldök- és oldalblendék, a dekorfelülethez igazodó színben. Különleges igények kielégítésére is van lehetőség általa, pl. egyedi grafika nyomtatására a kapura. A nagy szilárdságú védőlakknak köszönhetően a végső fedőfestés kifejezetten ellenálló, karcálló és taszítja a szennyeződéseket. 

A Hörmann Duragrain felülete a következő stílusokban érhető el:
Beton, Beige, Moca, Grigio, Grigio scuro, Rusty steel, Burnde oak, Bambus, Cherry, Fichte, Malt oak, Nature oak, Noce sorrento balsamico, Noce sorrento natur, Sapeli, Rusty oak, Sheffield, Used Look, Teak, Walnuss Kolonial, Walnuss Terra, White brushed, White Oak, Whiteoiled Oak, Whitewashed Oak

A szekcionált garázskapukról bővebb információt az alábbi katalógusban talál!

Kapumeghajtások és Smart Home rendszerek

A Hörmann kapumeghajtások és Smart Home rendszerek garanciát jelenteken a biztonságos működésre és a megbízhatóságra. Fokozott kényelemmel és intelligens technológiával rendelkeznek. A meghajtási tartozékok kiválóan ötvözik az innovatív technikákat az exkluzív dizájnnal. A lágy indításnak és lassított stopnak hála a kapu rángatásmentesen, halkan nyílik és csukódik. Váratlan akadály esetén a lekapcsoló automatika biztonságosan állítja le a kaput. 

A kapumeghajtások két típusa: 

 • Garázskapu-meghajtások: Gyors kapunyitással és okos funkciókkal érhetők el. A beépített LED-világítás egyenletesen árasztja el fénnyel a garázst.   
 • Udvarikapu-meghajtások: Olyan extra funkciókkal érhetők el, melyek kényelmessé, egyszerűvé teszik a telekre való be- és kihajtást. Ilyenek pl. a távvezérléses meghajtás, az automatikus záródás, valamint a részleges nyílás, mely a gyalogos átjárást könnyíti meg. 

A Smart Home rendszerek biztosítják az intelligens használatot. Kényelem, egyszerűség, biztonság – ezekkel a szavakkal írtható le leginkább ez a szolgáltatás. Kézirádióval, rádiós nyomógombbal vagy okostelefonnal működtetheti garázs- és udvarikapu-meghajtásait, a világítást, a bejárati ajtó zárszerkezetét és más eszközöket is.

 

 

Böngéssze a kapumeghajtásokról és Smart Home rendszerekről szóló katalógust és tudjon meg többet ezekről a termékekről!

Ipari kapuk a Hörmanntól

A Hörmann bejárók nagyban hozzájárulnak az ipari ingatlanok arculatának pozitív megjelenéséhez. Kínálatunkban az alábbi típusok találhatók meg a területen belül: ipari szekcionált kapuk, forgalomkorlátozó rendszerek és udvari tolókapuk.

Ipari szekcionált kapuk

A Hörmann ipari szekcionált kapuk helytakarékosak és univerzálisak, mivel a különböző sínvezetéseknek hála minden típusú ipari létesítményhez tökéletesen passzolnak. Függőlegesen nyílnak, ennek köszönhetően a bejáró előtti és mögötti tér szabad marad. A nyitott állapotban lévő bejáró részei vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak. 
Termékpalettánk igen széles, esztétikus dizájn és minősített biztonság jellemzi. A Compact szekcionált kapuk pl. a legjobb megoldást nyújtják az üveghomlokzatos, valamint bevilágító kupolás, fényárban úszó csarnokok lezárására.

Az ipari szekcionált kapukról bővebb információt talál az alábbi katalógusban!

Forgalomkorlátozó rendszerek

A Hörmann forgalomkorlátozó rendszerek segítenek annak megakadályozásában, hogy telkére illetéktelen személyek hajtsanak be. Emellett megbízható megoldást kínálnak ahhoz, hogy egy lezárandó terület – pl. rendezvény esetén – biztosítva legyen. Nem számít, milyen védendő szektorról van szó, a Hörmann produktumai egyénre szabottan segítenek a megvalósításban, emellett a területen fellelhető összes termék irányítható Hörmann BiSecur rádiós technológiával.  
A forgalomkorlátozó rendszerek az alábbi termékeket foglalják magukban: oszlopok, sorompók, magas biztonságú lezárások, parkolóház- és parkolási rendszerek.

Böngéssze a forgalomkorlátozó rendszerekről szóló katalógust és tudjon meg többet ezekről a termékekről!

Udvari tolókapuk

A Hörmann udvari tolókapuk stabil acélprofilokból készült önhordó szerkezetek, így csupán minimális alapozási munkát igényelnek. Nem szükséges a vezetősín-szerelés, emellett jegesedés vagy más szélsőséges időjárás esetén sem kell kapufutási zavarokra számítani. 

Az alábbi katalógusból megismerheti az udvari tolókapuk széles választékát!

Grothaus lengőajtók a Hörmanntól

A Grothaus családi vállalkozásként indult 1996-ban, azóta foglalkozik lengőajtók fejlesztésével és gyártásával. 2022-ben a vállalatot átveszi a Hörmann csoport. Fontos számukra a kifinomult technológia, a kiemelkedő formatervezés és az innovatív megoldások igénybevétele. A termékek mindegyike saját gyártmány, melyek méretre készülnek, függetlenül attól, hogy egyedi produktumról, kisebb vagy nagyobb sorozatban gyártott ajtókról van szó.

A polietilén (PE) vagy rozsdamentes acél lengőajtókat mindenhol használják, ahol fontos a gyors és egyszerű átmenő forgalom. Például akkor, amikor nincs „szabad kéz” vagy nem kell árut lerakodni, többek között az alábbi területeken: élelmiszeripar és -logisztika, szupermarketek, hűtőházak (-30°C-ig), hotelek, pékségek, catering, sportcsarnokok/stadionok, gyártó- és csomagolóüzemek, boltok, műhelyek, irodák, kiállítóterek, valamint szociális helyiségek (zuhanyzók, öltözők), kórházak, gyógyszer- és vegyi ipar, logisztika, hajógyártás.

A lengőajtók két változatban kaphatók: polietilén és nemesacél

A PE lengőajtók ajtólapjai 15 mm vastag, préselt PE 500 polietilénből készülnek, rendkívül erősek és strapabíróak. 
A nemesacél ajtólapok 40 mm vastag habmaggal rendelkeznek, és különösen alkalmasak magas építészeti igényességű tárgyakhoz.

A lengőajtók előnyei:

 • Robusztus, tartós, karbantartásmentes megoldások a gyors áthaladáshoz
 • Magas higiéniai követelmények, élelmiszeriparhoz alkalmasak, ellenállnak a hideggel szemben, vízállóak
 • Sokféle alkalmazáshoz ideálisak
 • Különösen robusztus és karbantartásmentes nemesacél zsanérrendszerek ajtólaponként 180°-os vagy 360°-os nyitási szöggel
 • Áram nélküli működés: nincsenek származékos vagy karbantartási költségek
 • Opcionális ujjvédő vagy ütközésvédő felszerelés, valamint egyéb felszerelési lehetőségek
 • Opcionális csőpálya áthatolás csőpálya-rendszerekhez (pl. az élelmiszeriparban)
 • A magas előregyártottsági fok és a faltípustól függően különböző rögzítési megoldások biztosítják a gyors és egyszerű szerelést
 • Méretre szabott gyártás rövid gyártási idővel

A Grothaus termékek típusai:

 • HPP-180 PE-lengőajtó

 • HPP-360 PE-lengőajtó (bal) és nemesacél lengőajtó (jobb)

 • HPS-180 rozsdamentes acél lengőajtó

 • Rozsdamentes acél tokok és profilok

   

Ajtók a Hörmanntól

Beltéri faajtók

A Hörmann beltéri faajtók széles választékával várjuk. Az alábbi típusok közül böngészhet:

„Egyszerű, elegáns, időtlen”: BaseLine
A BaseLine beltéri ajtók elegáns, kellemes megjelenést kölcsönöznek otthonában. Elérhetőek sima, valamint falcolt kivitelben, így berendezéséhez kiválaszthatja a megfelelőt. A termékek négyféle felülettel vásárolhatók meg:

 • Duradecor sík – rendkívül ütésálló, 2 árnyalatban, 6 dekorfelülettel kapható    
 • Duradecor strukturált – a természetesség jegyében készült, 10-féle fadekor felülettel
 • Valódi fafurnér – 14 furnér felülettel érhető el
 • Festett – 4 ragyogó árnyalatban, vagy egyedi RAL színben kapható

„A 4 x 4 koncepció”: DesignLine Concepto
A ConceptLine családdal egyedi térkoncepciók érhetők el, melyeket a saját ízlésére formálhat a különböző felületekkel (ultramatt, pala, Leinen-lenvászon) és árnyalatokkal játszva (fehér, világosszürke, antracitszürke, taupe)

Ultramatt felület:

 • bársonypuha hatású
 • Duracor felületű, magas ütésállósággal
 • ujjlenyomatálló
 • krétával írható

Pala:

 • domborműszerű struktúrával rendelkezik
 • a matt és a fényes kontrasztja jellemzi
 • strapabíró

Leinen (lenvászon):

 • finoman strukturált, természetesen bájos
 • Duradecor felületű a legmagasabb ütésállósággal 


„Fedezze fel álmai ajtóját”: DesignLine
A DesignLine termékek a modern stílus jegyében készülnek, kiválaszthatja az otthonához leginkább passzoló dizájnelemeket, pl. nemesacél rátét, süllyesztett illesztés, fa-üveg kombináció, természetes fa furnér vagy színes változat. Ez az ajtótípus a következő kivitelekben vásárolható meg:

 • Stripe: belesajtolt hornyokkal
 • Groove: mélyített fugákkal
 • Steel: felhelyezett rátétekkel
 • Plain: egy síkot alkotó, besüllyesztett rátétekkel
 • Rail: fa-üveg kombináció, mely illeszkedik a DesignLine faajtó motívumokhoz 
 • Pure: besüllyesztett, egyenes vonalú üvegelem, mely végigfut a teljes ajtólapmagasságon

„A klasszikus és az elegáns szerelmeseinek”: ClassicLine
A ClassicLine a klasszikus és modern stílus kettősségén alapul. A következő motívumok érhetők el:

 • Georgia ajtók: különleges, csúcsminőségű termékek besüllyesztett profilléccel
 • Carolina: besüllyesztett profilírozással
 • Kontura: kontúrmart profilokkal
 • Montana: kiváló minőségben feldolgozott kerettel

 

„Barátságos atmoszférát teremt”: GlassLine
Az üvegajtók ízlésességükkel és eleganciájukkal díszítik otthonát, emellett nyitottá és barátságossá teszik a helyiséget. A termék elérhető fa tokos lengőajtó és tolóajtó verzióban is. 

 

 

Böngéssze a beltéri faajtókat bemutató katalógust és válassza ki a tökéleteset otthonába!

Acélajtók

A Hörmann acélajtókhoz a hőhídmentes tűz- és hanggátló ajtók tartoznak. Kínálatunkban a következő típusok találhatók meg:

Hőhídmentes kültéri ajtók:

 • KSI Thermo46 biztonsági ajtó 
 • FS Thermo65 tűzgátló ajtó
 • MZ Thermo65 többcélú ajtó
 • MZ Thermo46 többcélú ajtó  
 • Thermo65 hanggátló ajtó

Kültéri ajtók:

 • KSI 40-1 biztonsági ajtó 

Beltéri ajtók, kültéri ajtók:

 • HH30 OD funkciós ajtó 
 • HH30-A1 tűzgátló ajtó
 • MZ-1 többcélú ajtó

Beltéri ajtók:

 • ZK beltéri ajtó
 • OIT beltéri ajtó

A termékek rengeteg árnyalatban érhetők el, így mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább passzolót.

Bővebb tájékoztatásért nézegesse az alábbi katalógust!

Acéltokok

A Hörmann acéltokok a csúcsminőség jegyében készülnek, a mérettartó tokelemet és az ajtóvasalatok és funkcionális alkatrészek optimális illeszkedését a legmodernebb gyártástechnológia biztosítja. A sarokillesztések lézerhegesztéssel készülnek, mely eredményeképpen tiszta hegesztési varrat alakul ki. Ez az acéltokok felületének teljesen síkká válását eredményezi, kialakításuk kifinomult, minőségük kifogástalan, élettartamuk kiemelten hosszú lesz. Az acéltokok egyedi megjelenéssel láthatók el, speciális pántrendszer és tömítések választhatók hozzájuk. Üveg-, fa-, vagy acél ajtólapokhoz vehetők igénybe, melyek falcolt, illetve falcolatlan kivitelben kaphatók és beépíthetők tégla-, beton-, pórusbeton-, gipsz-, szerelt falba egyaránt. 

Kínálatunkban az acéltokok következő típusai találhatók meg:

 • Toktükör nélküli tok: A tükör nélküli tok a minimalista stílus jegyeit viseli, szembetűnő megjelenést biztosít a modern belső térnek. 
 • Exkluzív üvegajtó: Ahogy a neve is mutatja ez exkluzív, egyben elegáns dizájnt nyújt.
 • Tolóajtók helytakarékos ajtómegoldásokhoz: Az exkluzív megjelenésű tolóajtók ideális megoldást jelentenek azokban a helyiségekben, ahol hely szűkében vagyunk.

Az acéltokokat az alábbi területeken használják:

 • Szálloda: Szállodákban és panziókban az átjáróknak és ajtóknak rendkívül magas igénybevételt kell elviselniük, melyeket az alapozott, festhető vagy porszórt acéltokok maximálisan kielégítenek. Emellett karbantartásmentesek és ellenállnak a nagyfokú terhelésnek. 
 • Lakásépítés: Hosszú élettartamuknak köszönhetően az acél ajtókeretek az építkezések időtlen tartozékai. A keskeny toktükörnek köszönhetően a termékek beépítése közel láthatatlan módon történik.
 • Kórházak: Az acéltokok kiválóan használhatók kórházakban és sok esetben megkönnyítik az ott folyó munkát. Például a nagyobb nyílásszéleséggel rendelkező tokok egyszerűbbé teszik az ágyak áttolását az ajtónyíláson. A Hörmann acél- és nemesacél termékei megfelelnek a kórházakban előírt tisztasági és higiéniai követelményeknek.
 • Nyilvános épületek: A márka olyan nyilvános- és középületekhez is kínál acéltokokat, mint irodahelyiségek, óvodák vagy iskolák. Ezen építményeknél a biztonság fontos követelmény, mely tulajdonság a Hörmann termékekben maximálisan fellelhető. A kiegészítő oldal- és felülvilágítók világossá teszik a helyiségeket. 

Az acéltokokról bővebb információt talál az alábbi katalógusban

OD intézményi ajtók

Az OD intézményi ajtók esetében az univerzális saroktokkal szinte korlátlan a szerelési lehetőségek száma. A termékek biztonságos reteszeléssel érhetők el, kifogástalan minőségű PZ-furatos, váltós bevésőzárral vannak ellátva. Emellett megbízható, kerekített tűzgátló kilinccsel rendelkeznek. Elérhetők vékonyfalcos (standard) kivitelben, vastagfalcos verzióban, valamint falcolatlan ajtólappal. Az OD intézményi ajtók könnyen karbantartható pántokkal rendelkeznek, melyeket egyszerű cserélni. A 3D pántok beállítása nem okoz gondot, akár utólag is variálható. A tűz- és füstgátló ajtók stabil biztonsági csapokkal vannak ellátva, melyek tűz esetén további stabilitást biztosítanak az ajtó pántoldalának. Emellett alapkivitelben önzáró funkcióval is rendelkeznek. A multifunkciós termékek késleltetve záródó, süllyeszthető padlótömítéssel kaphatók, mely elősegíti a könnyű ajtómozgatást és precíz tömítettséget biztosít. 

Merüljön el az OD intézményi ajtók kínálatában az alábbi katalógussal

Beltéri faajtók a Westagtól

A Hörmann márka kínálata mellett palettánkon elérhetők a Westag beltéri faajtók is. A Westag olyan termékeket gyárt, melyek a minőség, biztonság és hosszú élettartam, valamint az igényes megjelenés maximumát kínálják. Választékunkban a következő típusok közül szemezgethet:

 • Dekorit: Ebbe a csoportba tartoznak a fóliázott beltéri ajtólapok és tokok. Az ütésálló 3 mm vastag fedőlapra fautánzatú vagy UNI színű dekorpapírt tesznek, melyet végül akril védőlakkal borítanak. 10-féle dizájnban kapható. 
   
 • Portalit: A Portalit ajtók melamin laminát felülettel rendelkeznek, mely különösen ellenálló, az időjárási viszontagságok éppúgy hatástalanok rajta, mint pl. az ütés és karcolás. 23 árnyalatban érhető el. 

   
 • Getalit: A termékek felülete HPL laminát, mely kifejezetten ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Hatalmas választék érhető el belőle, 64 színben és 20-féle fareprodukcióban vásárolható meg, így bárki megtalálja az otthonához leginkább passzoló típust.

   
 • WestaLack: Lakköntött szériaajtók, melyek lakótérben éppúgy felhasználhatók, mint nagy igénybevételű területen. A termékek többféle színben érhetők el, így mindenki megtalálja az otthonába leginkább passzoló típust. Az ajtó lakkozása környezetbarát módon történik, selymes tapintást eredményez.

A Westag termékekről bővebb információt talál az alábbi katalógusokban!

Házbejárati ajtók a Hörmanntól

Thermo 65/ Thermo 46

A Hörmann ház- és lakásbejárati ajtók esztétikusak, kívülről tökéletes díszei otthona bejáratának, belül pedig kiválóan illeszkednek a beltéri ajtókhoz, a helyiség berendezéséhez. Az esztétikus megjelenés mellett a praktikusság is kiemelkedő a Hörmann ajtók esetében. A többpontos betörésgátló reteszelésnek hála, a Thermo 65/46 biztonságérzetet nyújt, emellett mindkét típus rendkívül csendesen záródik.

 • Thermo 65: A Thermo 65 motívumai között a modern és klasszikus formák egyaránt megtalálhatók, a választékban üvegezett vagy üvegezés nélküli típus mellett dönthet, melyek különböző dizájnnal érhetők el. Amennyiben egyedivé szeretné tenni bejárati ajtaját, arra is van lehetőség, válasszon akár egy dizájnos külső fogantyút vagy speciális üvegezést. Annak érdekében, hogy a nyílászáró tökéletesen passzoljon otthonához, az árnyalatokkal is szabadon játszhat! Legyen szó selyem matt, elegáns matt deluxe vagy Decograin kialakításról, kínálatunkban nem fog csalódni! A termék külső-belső oldalai jellemzően hasonlóak. A Thermo 65 Smartkey rádiós ajtózár-meghajtással is elérhető! Amennyiben fontos Önnek a kényelem, nyissa az ajtót könnyen és gyorsan, akár távolról is csupán egy gombnyomással. Ez a funkció nagy segítséget nyújt, ha pl. bevásárlás után tér haza. Attól sem kell tartania, hogy véletlenül nyitva marad az ajtó, a zár meghatározott idő után aktiválódik és automatikusan záródik. További funkcióként lehetőség van a bejárati ajtót kód beírásával, ujjlenyomattal vagy akár okostelefonnal is nyitni.
   
 • Thermo 46: A Thermo 46 acél, vagy alumínium házbejárati ajtó tökéletes a lakás mellékbejárataként. Beltéri ajtóval, mint szélfogóval is kombinálható. Rengeteg motívum közül választhat, a klasszikus és a modern stílus kedvelői egyaránt megtalálják az otthonukba leginkább passzoló dizájnt, emellett dönthet az üvegezés mellett vagy ellen. A terméket alapkivitelben kívül-belül egységes árnyalatban és felülettel ajánljuk, de színek tekintetében szintén nagy választék érhető el kínálatunkban.

A termékekről további információt az alábbi katalógusban talál!

Alumínium házbejárati ajtók

A Hörmann alumínium bejárói szemet gyönyörködtető, előkelő bejáratot biztosítanak. Válasszon a ThermoSafe, ThermoSafe Hybrid, ThermoPlan Hybrid és ThermoCarbon típusok közül! A belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, síkszerű ajtólapban nem fog csalódni! Nem csak kívülről szép, belső megjelenése tökéletes harmóniában van a lakás beltéri ajtóival.

 • ThermoSafe: A ThermoSafe az alumínium bejárati ajtók exkluzív osztálya. A termékek megfelelnek a legkiemelkedőbb tervezési követelményeknek és a több, mint 75 választható motívumnak köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot. 
   
 • ThermoSafe Hybrid: A ThermoSafe Hybrid termékeket az extra osztályba sorolhatjuk. Külső oldali ajtólapjuk porszórt nemesacél lemezből készült, mely nagy hőmérsékletkülönbségek esetén is tökéletes alaktartást biztosít. 

   
 • ThermoPlan Hybrid: A ThermoPlan Hybrid a designosztályt képviseli, egyedisége a teljesen sík, elegáns megjelenésben rejlik. Külső oldalán nemesacél lemez található, mely nagy hőmérsékletkülönbség esetén is garantálja a kiváló alaktartást.  
   
 • ThermoCarbon: A ThermoCarbon ajtók a prémium osztályba tartoznak, rengeteg motívummal érhetők el, így mindenki megtalálja az otthonába leginkább passzolót. A termék vastagfalcos verziója tökéletesen passzol a belső terekhez. 

 

 

Az alumínium házbejárati ajtókról bővebben az alábbi katalógusból tájékozódhat!

Tűzgátló és acélajtók a Novofermtől

A Novoferm tűzgátló és acélajtók igényes kialakításukkal, megbízhatóságukkal magas színvonalat képviselnek. Kínálatunkban rengeteg típusú lakó- és munkaterülethez talál beltéri acélajtót, mely magas minőségű alapanyagokból készült. A termékek hosszú élettartammal rendelkeznek és könnyen ápolhatók. Megjelenésük harmóniát teremt, többféle dizájn és szín közül választhat, így garantáltan megtalálja a környezetbe leginkább passzoló típust. Emellett kiemelten magas a hang- és hőszigetelési képességük is.


A Novoferm beltéri acélajtói három változatban, rengeteg árnyalatban érhetők el. Választhat jobbos vagy balos nyitásirányt, igény szerinti üvegkivágást, egy- vagy kétszárnyú verziót, különböző toktípusokat. Az elemek gyorsan, könnyen beépíthetők, alapanyaguknak köszönhetően stabilak, halk csukódás jellemző rájuk. Az ajtólapok előnye, hogy egyenetlen padló, valamint új burkolat esetén az alsó U-profil rövidíthető. A vállalat különös figyelmet fordít rá, hogy nyílászáróikat a legkorszerűbb technológiákkal, a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve állítsák elő. A kínálatban otthonokba és ipari környezetbe való ajtók is megtalálhatók, utóbbiba a horganyzott BHA (Super Standard) és a fehér alapozott BAA (Super Plus) alapmodellek tartoznak. A porszórt BPA (Super Color) termékek a lehetőségek tárházát nyújtják.


Az acélajtók specialistájaként a Novoferm hatóságilag bevizsgált és engedélyezett tűzgátló acél ajtóelemek bő kínálatát biztosítja. A NovoPorta Premio tűzgátló elemek EI2 30, EI2 60 és EI2 90, míg a NovoPorta Plano EI2 30 tűzállósági határértékkel bírnak. A termékek bel- és kültéri felhasználásra is alkalmasak, a dizájnt illetően az alap kivitel mellett többféle különleges kiegészítő is választható, így mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. 

Böngéssze a Novoferm tűzgátló és acélajtó katalógusait és ismerje meg közelebbről a ezeket a termékeket! Tekintse meg az alábbi videót!

Márkák

Kérjen ajánlatot!