Lambda Systeme | Homlokzat burkolatok
×

Sütik kezelése

Homlokzat burkolatok

A homlokzat az épület bőre, megvédi minden természeti erőtől, s egyúttal kellemes külsőt kölcsönöz neki, míg városaink belső terét díszíti.

Számos táblás homlokzatburkolatot tudunk ajánlani és a megvalósulásig specifikálni ahhoz, hogy változatos építészeti megjelenések, homlokzati formák jöhessenek létre a tervezők szabadságának biztosításával.Az épületek élethosszáig tartó esztétikai élményhez nem utolsó sorban épületfizikai előnyök is társulnak, hiszen ezek a design elemek szerelt burkolatként épülnek meg. A tartószerkezetre szerelt, kiszellőző légréssel készülő homlokzatburkolatok a páratechnikailag nyitott, hőszigetelt falszerkezet előnyeit ötvözik a változatos elem- és táblakiosztással.
 
 
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!
 

Ajánlatkérés

TRESPA

TRESPA

A holland Trespa HPL lemez (kompakt lemez) a táblás homlokzatburkolatoktól elvárt tulajdonságok előnyeit egyesíti önmagában, miközben egyszerűen, faipari eszközökkel, megmunkálható; nagy táblaméreteiből változatos formák, összetételének köszönhetően UV-álló és színtartó homlokzatok képezhetők.

fibreC, KERABEN, Argeton

fibreC

A német precizitásra jellemző pontossággal és homogenitással készül a RIEDER gyárában a látszóbeton felületeket is megszégyenítő FIBRE(C) betonlap burkolat. A különböző struktúrával és többféle színben rendelhető, nagy formátumú táblák a 13 mm vastagságnak köszönhetően a legnagyobb biztonsággal rögzíthetők a tartószerkezet profiljain.
 
KERABEN

Ez a spanyol homlokzatburkolat gazdaságos megoldást nyújt mind az élcsiszolt kerámia, mind a mészkőhatás kedvelőinek. A Keraben táblák 13 mm-es vastagságuknak köszönhetően nagy biztonsággal rögzíthetők a tartószerkezet profiljain.

ArGeTon

Égetett, sajtolt kerámia homlokzatburkolat a kerámia és a téglahatás szerelmeseinek.
Ezzel a masszív, vastag, választható méretű, akár barázdált felületű burkolóelemmel a vágási hulladék minimalizálása mellett bármilyen felület beépíthető.

Eurofox, Haver & Boesker

EUROFOX rögzítőrendszer

Szerelt homlokzatburkolati rendszereink „kályhája”
Minden építészeti elképzelés és szerelt burkolat „mögött” az Eurofox tartószerkezeti rendszere, a különböző profilok és rögzítőelemek látszó, vagy nem látszó megfogásainak kombinációi állnak.

HAVER & BOECKER


Exkluzív, rozsdamentes acél drót szövet homlokzatburkolat.
A design hatások maximális fokozásához kül- és beltérben egyaránt használható. A megfelelő szabad keresztmetszet megválasztásával az árnyékolás, míg a színezett változatok, vagy a LED-system-mel szerlet hálókkal a figyelemfelhívás funkciója valósul meg, reklámfelületként is üzemeltethető.

Ruukki, Swedsteel

RUUKKI

A svéd SSAB-vel egyesült finn gyártó továbbra is RUUKKI márkanéven értékesíti minőségi fémlemezburkolatait tálcás és sávos kialakításban, valamint design profilként. A kiemelkedően ellenálló HIARC bevonatos acéllemezből, vagy az egyre népszerűbb COR-TEN acélból készült burkolatok egyedi megjelenést kölcsönöznek az épület homlokzatának.

SWEDSTEEL - trapézlemezek, szinuszlemezek és szigetelt szendvicspanel

A Swedsteel könnyűszerkezetes építési termékeinek és technológiának előnyei miből is származnak? Mivel szárazépítési módról van szó, nem kell bajlódni például téglával és habarccsal, ezért szinte időjárás-független kivitelezést tesz lehetővé. Ezáltal rendkívüli sebességgel történhet az egyes szerkezeti elemek és épületek felépítése. Mivel nem használunk a rendszerben nedves kötőanyagot, száradási idővel sem kell számolnunk, az elemek rögzítéséért a csavarozott építési mód felel. Az összeszerelést tovább könnyíti az acéllemezből gyártott elemek kis súlya, amely négyzetméterenként 4,5-7 kg, ez eltörpül a tégla és más hagyományos falazóelem súlyához képest. Így a tartószerkezetekre sem nehezedik felesleges terhelés.
Másik kiemelkedő tulajdonsága az acél anyagú trapéz- és szinuszlemezeknek és szendvicspaneleknek, hogy fokozottan vízzáró felület készíthető belőle, amely lehetővé teszi a beázás, vízszivárgás elleni maximális védelmet, mind a tetőszerkezet, mind a falszerkezet esetében.
A Swedsteel burkolatok alkalmazási területe igen széleskörű, például ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnokokat, sportlétesítményeket, lelátókat, fő- és melléképületeket burkolhatunk velük. Funkcióját tekintve lehet tetőfedés, homlokzati burkolat, belső térelválasztó burkolat, mennyezeti burkolat vagy akár teherhordó födémlemez is.

Grespania

GRESPANIA

Az 1976-ban alapított spanyol Grespania az innovatív gyártás jegyében készíti járó- és padlólapjait, burkolatait, csempéit. A termékmárkát kiemelkedő dizájn elemei emelték nemzetközi piacvezető nagyvállalattá, így napjainkra szinte a világ bármely pontján megtalálhatóak. A csempe- és burkolatgyártó cég kerámia termékei számtalan megvalósítási lehetőséget kínálnak otthonunk egyedivé tételéhez.
 

Márkák

Kérjen ajánlatot!