Lambda Systeme | Gépészet

Gépészet

Az épületgépészet legfőbb feladata, hogy komfortérzetet nyújtson otthonunkban. Segítségével megfelelő minőségű levegőt és optimális hőmérsékletet alakíthatunk ki, megoldhatjuk a szennyvízelvezetést és biztosíthatjuk az ivóvizet. A gépészet általánosságban az építményeken belül húzódó csőhálózatokkal, azok szerelvényeivel, valamint a hozzájuk kapcsolódó berendezésekkel foglalkozik.
  
Manapság a világ szinte valamennyi ipari üzemében találunk szigetelőanyagokat. Az iparban alkalmazott hőszigetelések legfőbb funkciói: a hőveszteség csökkentése, a személyek védelme a berendezések felületi hőmérsékletének mérséklésével, valamint tűz esetén, zajszint redukálás, hőszabályozás az ipari folyamatok körülményeinek biztosításához, valamint csővezetéken belüli és kívüli páralecsapódás elleni védelem.
 
A gépészeti szigetelések kiemelt szerepet játszanak a hideg- és melegvízcsövek, szennyvízcsövek, légcsatornák, fűtés- és gázcsövek, légcsatornák, továbbá gépészeti szerelvények hő- és hangszigetelésében, mechanikai védelmében. Az épületgépészeti vezetékek burkolatait alkothatják ásványi szálas alapanyagok, vagy lehetnek alukasírozott, dróthálóra tűzött vagy csupasz kőzetgyapot csőhéjak és táblák. Ide tartoznak még a műanyagból készült, zártcellás polietilén tekercsek, polifoam csőhéjak, a körbeextrudált PE csőszigetelések, valamint a kerámia és alumínium fólia összetételű burkolatrendszerek is. A gépészeti szigetelésekről általánosságban elmondható, hogy ellenállnak a mechanikai hatásokkal szemben, nyomásállók, rugalmasak, hajlíthatók, nem zsugorodnak és jó párazáró képességgel rendelkeznek. A csőhéj alakú gépészeti szigetelések szálban vagy tekercsben, a szalag- és lemezszigetelések szintén tekercses formában vagy lapokban kaphatók.
          
 
 
⦁    ÉPÜLETGÉPÉSZET
⦁    IPARI TECHNOLÓGIAI SZIGETELÉSEK
⦁    LÉGTECHNIKA
⦁    TŰZVÉDELEM
⦁    HANGSZIGETELÉS
⦁    BURKOLATOK
⦁    KIEGÉSZÍTŐK, TARTOZÉKOK
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!