Lambda Systeme | Csarnokok, csarnok- rendszerek

Csarnokok, csarnok- rendszerek

A csarnoképületek megvalósítására a gyakorlatban többféle építőanyag és szerkezeti megoldás áll rendelkezésre. A Swedsteel acél alapanyagú, könnyűszerkezetes csarnokszerkezeteket gyárt. A piaci igények nagyfokú változatosságát testreszabottan, egyedi tervezéssel elégítik ki, ezáltal minden egyes csarnok az adott funkcióra műszakilag optimalizált és hosszú távon, gazdaságos módon valósul meg.
 
A Swedsteel acél főtartós csarnokok acélszerkezete számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, úgy, mint magas előregyártottsági szint, ami egyszerűsíti és gyorsítja a helyszíni munkát. Vagy a fajlagosan alacsony súly, amelyek az építési helyszínre történő szállítás és a szerelés tekintetében jelentenek kiemelkedő előnyöket.
Az acél nagy szilárdságának és az optimalizált kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas nagy fesztávolságok áthidalására, a megfelelő felületkezeléssel pedig hosszú élettartama is garantált. 
 
     
 
Swedsteel agrárcsarnokok
 
Egy termelési folyamat minősége, hatékonysága és gazdasági megtérülése akkor a legmagasabb fokú, ha az épület és a benne zajló tevékenység egy jól működő, logikusan összehangolt rendszert alkot. Minden funkció, minden tevékenység más-más igényeket állít az épületeivel szemben. Hiába működik egy technológiai folyamat tökéletes gépezetként, ha az azt körülvevő épület nem nyújtja a legoptimálisabb körülményeket számára. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy a funkciók állította követelményeket figyelembe vegyük az épület megalkotása során.
A Swedsteel csarnokok megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak (építésügyi, tűzvédelmi, állattartási, környezetvédelmi). Az aktuális pályázatokhoz a műszaki tartalom-előkészítés és a komplex árajánlat ad segítséget. Valamennyi Swedsteel termék szerepel az Építési Normagyűjteményben.
Az agrárszektor számára létrehozott épületek változatos mezőgazdasági tevékenységeknek nyújtanak teret. A leggyakoribb gazdasági funkciók a különböző gép- és terménytárolás, növénytermesztés, illetve állattenyésztés és -tartás. Többek között már az is alapvetően meghatározza az épület szerkezeti rendszerét, hogy milyen típusú növényt kívánnak termeszteni, illetve hogy milyen fajtájú állatot akarnak tenyészteni benne.
A Swedsteel-Metecno magtárak, almos, ketreces tojóházak, és sok egyéb terménytárolási és állattartási, további raktározási és feldolgozási, és egyéb nyitott-zárt színes tároló funkciókra nyújtanak ideális megoldást. 

Ajánlatkérés

Swedsteel ipari csarnokok

A termelési tevékenységet folytató vállalkozások számára létesítendő csarnoképületeknél a legfontosabb a gyártási technológia kiszolgálása, támogatása. A könnyűszerkezetes épületek rugalmas alakíthatósága miatt könnyen testreszabhatók, legyen szó akár egy-, akár többszintes épületről. Az alkalmazott technológia határozza meg az épület méreteit, arányait (szabad fesztávolság, szabad belmagasság, épülethosszúság) és befolyással van az épületszerkezeti követelményekre egyaránt (hőszigetelés, hangszigetelés foka, tűzvédelmi követelmények). A gyártástechnológia gyakran igényel nagy tömegű alapanyagok vagy késztermékek mozgatását, ezért sokszor van igény daru (híddaru, forgódaru, bakdaru) telepítésére az épületen belül, amely megint csak erős hatással van az épület- és tartószerkezeti megoldás kiválasztására.
 
A gyártó- és üzemcsarnokok legfontosabb igényeit már jól ismerik és tökéletesen kiszolgálják a Swedsteel csarnokok, mivel számos gyártó és ipari csarnok, üzem, műhely készült komplett csarnokként Swedsteelből
 
     
 
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!

Márkák

Kérjen ajánlatot!