Lambda Systeme | Falazóanyagok

Falazóanyagok

Tégla, bontott tégla, pórusbeton, vályog? Milyen falazóanyagot válasszunk? A döntésünk hosszú évekre szól.
A tégla ősidők óta használt építőanyag. Minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy természetes komfortot biztosítson házunknak. Jó ár-érték arány, természetes alapanyagokból készül, hangszigetelése kiváló, kevésbé hajlamos a penészedésre, tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak, nagy szilárdságú, könnyen rakható, átalakítható és bontása is egyszerű, stabil, a falak nem deformálódnak, és nem éghető, így tűzvédelmi szempontból rendkívül biztonságos választás.
Természetes, vályog falazatú házban élni nagyon kellemes komfortérzetet biztosít mindaddig, amíg meg tudjuk óvni a víztől. Ellenkező esetben ugyanis a vályog megszívja magát vízzel, és teljesen elveszíti statikai szilárdságát.
Az Ytong pórusbeton építési rendszer kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető, könnyen és gyorsan megmunkálható, az építőelemek a kiváló hőszigetelő tulajdonságon túl optimális nyomószilárdsággal rendelkeznek.
 
A falazóanyagok mindegyike kipróbált és kiváló választás lehet bizonyos szempontok figyelembe vétele után. Azonban mérlegeljük azt is, hogy minél nagyobb egy falazóanyag hőtároló tömege, annál jobb a hangszigetelő képessége, vagyis a léghang-gátló képessége is.
A falazat hőszigetelő képességét jellemzően a hőátbocsátási tényező értékével az U- értékkel jellemezhetjük.
⦁    FALAZÓELEMEK (BETON, TÉGLA, PÓRUSBETON)
⦁    FAÁRU (OSB)
⦁    FALAZÓ- ÉS HŐSZIGETELŐ HABARCS
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!

Ajánlatkérés

Márkák

Kérjen ajánlatot!