Lambda Systeme | Leier
×

Sütik kezelése

Leier

A Leier vállalkozás - több mint 35 éve Magyarországon

Úttörő egy nemzetközi család élén

„Ahogy az életművét felépítette pionír vállalkozóként a térségben, az egészen különleges teljesítmény ebben a szektorban"- így fogalmazott dr. Christoph Leitl az osztrák gazdasági kamara elnöke, amikor barátjáról, Michael Leierről kérdezték.

Ha a kezdeteket nézzük, egy különleges történelmi időszakra kell emlékeznünk.

A háborúból felocsúdott világban az életé lett a főszerep. Az emberek szívesen vásároltak, s hogy a napi szükségletekről lehetőleg minél kényelmesebben gondoskodhassanak, egy helyen elérjék, ami kell, 1965-ben Michael Leier megnyitotta az első Spar üzletet Horitschonban. Ezzel a kis üzlettel indult az önálló vállalkozói úton a nagy nemzetközi siker felé.

Kezdetek az építőiparban

Ahogy az élet jobb lett, a jólét, a népesség nőtt, mindenki új házat, de legalább felújított otthont szeretett volna. Ekkor bővítette tevékenységét építőipari vállalkozással a jól menő kereskedő. 1970-re a betonipar lett a Leier cég fő tevékenysége. A horitschoni betongyár Burgenland legjelentősebb üzemei közé nőtte ki magát, és ma már a bel- és külföldi vállalati tevékenységek központjaként működik. 1980-ban jött létre a következő betonüzem Frauenkirchen-ben. Aztán kinyílt a világ. A horitschoni anyacég a 80-as évektől kezdődően a nemzetközi piacok felé orientálódott. De nem csak úgy egyszerűen átlépte a határt, hanem rögtön nagyon nagyot lépett: a vasfüggönyön ugrott át.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!