Lambda Systeme | Kertépítés

Kertépítés

Csendes időtöltés vagy hangos mulatságok helyszíne a szabadban? Hasznos kertépítési ötletekkel várjuk! Kombináljon egymással különböző termékrendszereket, a színek, méretek és stílusok kavalkádja garantáltan egyedi jelleget biztosít kertjének!
 
A kerti lapok és térkövek különféle árnyalatainak és méreteinek összepárosításával kiemelhetjük kertünk egyes részeit. A kertépítés során használt beton térkövek nem csupán esztétikai, hanem ökológiai szempontból is előnyösek, mivel tökéletesen biztosítják a vízelvezetést. A falak és kerítések pedig tiszta szerkezetet adnak és védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetekkel szemben.   
 
A kertépítés során használt elemek teret engednek a fantáziának és a személyes igényeknek. Olyan különleges megoldások érhetők el így, mint pl. „fűszernövény sarok” készítése térkövekből. A megfelelő megvilágítással szintén egyedi hangulatot kölcsönözhetünk a teraszok, kerti utak és otthonunk körüli területek kialakításához.      
 
A képzelet határtalan, egyebek mellett széles térkő választékunkból megvalósíthatja elképzeléseit. Lakóházunk kültéri burkolatait nem egy idényre választjuk ki. Keressük a különböző gyártók katalógusait, nézelődjünk tágabb környezetünkben, kérjük szakember segítségét! Termékpalettánkon számos gyártó termékei megtalálhatók.
 
 
⦁    KERTI LAPOK
⦁    TÉRKÖVEK
⦁    KERÍTÉS ÉS SZEGÉLY KÖVEK
⦁    KERTI FALAZÓELEMEK
⦁    VIRÁGTARTÓ ELEMEK, KIEGÉSZÍTŐK
 
A Leier cserép - és díszburkolat színválasztó programjával és online kerttervező megoldásaival láthatja ötletei megvalósulását
http://www.eptar.hu/leier_szinezo/
http://www.eptar.hu/kerttervezo/
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot!