Lambda Systeme | Beltéri burkolatok

Beltéri burkolatok

Az épület belső terének kialakításánál az egyik nagyon fontos szempont, hogy olyan anyagokat használjunk, melyek a tartósságuk, könnyű felszerelhetőségük és egyéb műszaki, építészeti tulajdonságaik mellett esztétikai élményt is nyújtanak. A beltéri burkolatoknak ugyanis nem csupán technikai szerepük van. Legyen szó akár irodaházról, lakóparkról, raktárról, egy biztos, a design elemek jelentősen maghatározzák a kivitelezők döntését. Fontos tehát a kiváló mechanikai, fizikai jellemzőkön kívül a belső tér által sugárzott hangulat is! Beltéri burkolatainkat tekintve számos alkalmazási területre kínálunk tökéletes megoldást a kivitelezők számára. Legyen fal-, padlóburkolat, bútorok, válaszfalak, kabinok, árnyékolók, lépcsők vagy álmennyezet kialakításához szükséges anyagra szüksége, széles kínálatunkból minőségi terméket választhat. A termékkör
felhasználási területei: beltéri fal - padló - lépcső burkolatok; WC és zuhanyválaszfalak, öltözőkabinok; mosdópultok, munkalapok; bútorok, árnyékolás; álmennyezet; térelválasztók; kerítés és korlát elemek; labor bútorok és munkafelületek; hangszigetelés.
 

Ajánlatkérés

Beltéri burkolatok - A TRESPA CSALÁD:

A Trespa név egyet jelent a kiváló minőségű homlokzati és beltéri építőlemezekkel. A termék nagy formátumú, hőre keményedő gyanta kötőanyagú - homogén szerkezetű farost, vagy terméktől függően erőpapír hordozórétegű - síklemez, melyet magas hőmérsékleten nagy nyomással összepréselve gyártanak.

Bővebb információ:
 
http://www.lambda.hu/sites/default/files/katalogus/trespa.pdf
 

TRESPA Virtuon

A Trespa beltéri burkolatok családjának tagját a mérnökök a legnagyobb igénybevételnek kitett helyekre fejlesztették ki. Extrém megjelenés, extrém ellenállóképesség.  A Virtuon lemezek ideálisak olyan beltéri alkalmazásokhoz, ahol a tartósság, higiénia, a fertőtleníthetőség és az esztétikus környezet egyaránt fontosak
A termék jellemzői: vízálló, kopásálló, graffitiálló, ütésálló és karcálló, könnyen vágható, könnyen tisztítható, sterilen tartható, környezetbarát, nehezen éghető.
 

TRESPA Athlon

A Trespa Athlon beltéri alkalmazásokra kifejlesztett építőlemez. A homogén szerkezetű belső mag, valamint az integrált dekorfelület kiváló tulajdonságokkal vértezi fel az Athlon lemezt.  A Trespa Athlon beltéri borkolat felhasználási területei: elválasztó falak, öltözőkabinok, szekrények, bútorok, mosdópultok, munkalapok, laboratóriumi bútorok, koptatócsíkok, élvédők, kapaszkodók, gravírozott táblák, reklámtáblák.

TRESPA Meteon

A Meteon táblákat akkor célszerű a beltérben használni, ha a homlokzatburkolattal megegyező színű és felületű anyagot szeretnénk a beltérben látni, viszont a beltéri anyagok között a kívánt szín és felület nem elérhető. A táblák a különleges gyártástechnológiának (EBC) köszönhetik rendkívüli időjárásállóságukat és színtartósságukat. A Trespa Meteon különösen ellenálló az időjárás viszontagságaival és fizikai-kémiai behatásokkal szemben, színtartó és vegyszerálló.  A beltéri burkolat anyagjellemzői: extrém időjárásálló, színtartó (10 év garancia), kiváló mechanikai tulajdonságok, ütés és karcálló felület, graffitiálló zárt felületi struktúra, könnyen tisztítható, vegyszerálló, nehezen éghető, környezetbarát 

Nézze meg a Trespa Meteon színeit!

http://lambda.hu/sites/default/files/katalogus/u2405_trespa_meteon_01201...

TRESPA TopLab

A laboratóriumok esztétikus, minden igényt kielégítő munkafelülete a TrespaTopLab Plus beltéri burkolat. Az anyag rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, melyek egy kémiai, biológiai vagy fizikai laboratóriumban szükségesek. Az alapkövetelmények, mint a tartósság, könnyen tisztíthatóság, extrém kémiai, biológiai és fizikai körülmények elviselése mellett a TopLap Plus megjelenésében is szép, kellemesen meleg tapintású és jó konfortérzetet biztosít. Tartós, könnyen kezelhető, megbízható beltéri burkolat, mert:

⦁    ütésálló
⦁    karc- és kopásálló
⦁    vegyszerálló
⦁    hőálló
⦁    vízálló
⦁    környezetbarát
⦁    egyszerűen tisztítható
⦁    higiénikus
 

 

ARPA Athlon

Beltéri falburkolatok, WC válaszfalak, öltözők kialakításához alkalmazható.
 

RIEDER FibreC, ÖkoSkin, 3D

Hosszú élettartamú anyagok, melyek kis vastagság esetén is tűz és vízállóak, tökéletesen megfelelnek beltéri falburkolatok, lépcsőburkolatok, padlóburkolatok, valamint bútorok esetén is!
Termékjellemzők: tűzálló, vízálló, hosszú élettartamú, egyedi a megjelenése, 3D-s elemek, kis vastagság nagy táblaméretben, anyagában színezett, 3 féle felülettel.

Bővebb információk, termékleírás, színek, referenciák:
http://www.lambda.hu/hu/markak/rieder
 

HAVER & BOECKER

A térelválasztás, álmennyezet, árnyékolás és hangszigetelés területén is kiváló minőséget biztosít.

A termékcsoportról bővebb információ:
http://www.lambda.hu/hu/markak/haver-amp-boecker
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!
 

Márkák

Kérjen ajánlatot!