Lambda Systeme | Válaszfalrendszerek

Válaszfalrendszerek

A válaszfalrendszerek középületek, lakóépületek belső tereinek kialakításához nyújtanak komplett megoldásokat. Az általunk forgalmazott rugalmas térelválasztó rendszerek alkalmasak mindenféle multifunkcionális terek megalkotásakor felmerülő tervezői és felhasználói igények kielégítésére, emellett számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek:

⦁    rugalmas térrendezés
⦁    ​egyedülálló design
⦁    gyors átrendezhetőség
⦁    kiváló akusztikai és tűzgátlási paraméterek

Felhasználási területek: Irodák, gyártó csarnokok, kórházak, rendelők, laboratóriumok, utasforgalmi terek, átriumok, lakóépületek, oktatási és kultúrális intézmények, vendéglátóegységek.

MAARS Termékeink:

  • BORDA NÉLKÜLI RENDSZEREK: PANORAMA, HORIZON, LALINEA
  • LÁTSZÓ / REJTETT BORDÁS RENDSZEREK: STRING 2, METALINE, STYLELINE
  • SZÁLLODAI RENDSZEREK: HOTELS&SUITS

Cégünk az ajánlatadástól a kész fal átadásáig viszi projektjeit, vállalja a fal karbantartását, saját hozzáértő kivitelező csapattal.                                                                                 
A Maars válaszfalrendszerek megfelelnek bármilyen irodaházban felmerülő műszaki, esztétikai, funkcionális és belsőépítészeti igénynek. A termékek fő ismérve a kiemelkedő esztétikai megjelenése mellett az átszerelhetőség, ami a gyorsan változó bérlői igényekhez igazodva rugalmas irodaterek kialakítását teszi lehetővé. A falak minősége a standardtól a luxus kategóriáig terjed és a Maars rendelkezik saját, rendszerbe illeszthető ajtókkal, egyéb kiegészítőkkel is.

Ajánlatkérés

Üvegfalak

Maars Horizon – Egyrétegű hanggátló üvegfalak

A Horizon termékcsaláddal a Maars teljesen újragondolta az egyrétegű üvegezéssel ellátott rendszereket. A profil tökéletesen passzol a márka többi tagjához. A Horizon letisztult megjelenésű, kiváló hangszigetelő képességekkel bír. Amennyiben ennél is biztosabb hanggátlást szeretne, válassza a Double Horizon-t, mely dupla üvegezésével még hatékonyabb.

Maars Horizon & Carré - Loft üvegfalak
Inspiráló dizájn a Horizon és a Carré összeolvadásával

A Maars Horizon & Carré termékcsaládban a letisztult vonalak és meghitt árnyalatok dominálnak. Az általuk megalkotott terek egyszerre sugároznak méltóságteljes erőt, valamint harmóniát és visszafogott otthonosságot. A dizájn fő irányvonalát a mintákkal való játék adja. Bár a színek dinamikus megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek, a végső arculat a lineáris vonalak használatában teljesedik ki.

 

String² - Moduláris üvegfalak

A String² termékcsalád a rugalmasság jegyében készült, a tömör falak csoportját erősíti, végtelen kombináció és kiváló teljesítmény jellemzi. Rengeteg üvegezési opció, valamint többféle anyagmegmunkálás lehetséges általa. Bármilyen elképzelése van, ez a falrendszer nem ismer lehetetlent. Készülhet acélból, alumíniumból, fából, üvegből, vagy akár textilbevonattal is.

MetaLine – Moduláris üvegfalak

A Metaline acél alapú falrendszer elegáns megjelenésével tűnik ki a Maars kínálatából. A költséghatékony termékek a „minimális vastagság, maximális teljesítmény” elvet követik. Időtálló kialakításának és kifinomult stílusának köszönhetően ez a típus bármely belső térbe könnyen beépíthető. Egyedi csatlakozásának hála gyorsan összeszerelhető, felhasználóbarát. Minimális vastagságával szinte nullára csökkenti a térveszteséget.

M923 – Paravánfalak

Az M923 termékek tökéletes egyensúlyt teremtenek a magánélet és a nyilvános tér között. Rugalmas megoldást nyújtanak, felhasználóbarátok, a válaszfalak elrendezése néhány gyors módosítással az elképzeléseknek megfelelően alakítható.

Cladding - Előtétfalak, hangelnyelő panelek

A Cladding termékcsaláddal megéri dolgozni. Nagy előnyük az esztétikus megjelenés, a gyors és , könnyű beépíthetőség mellett az, hogy az esetleges sérülések az egyes részek cseréjével egyszerűen javíthatók. Mivel a falpanelek minimális vastagságúak, nem kell térveszteségtől tartanunk.

Maars Solid Partitions - Tömör, átszerelhető falrendszerek

Keresse a Maars Solid Partitions kiváló minőségű, többcélú válaszfalait, melyek kiemelkedő minőségűek, egyedi dizájnnal rendelkeznek és igen rugalmasak. Az acél szilárd alapja és esztétikai tulajdonságai tökéletesen integrálhatók a gipsz és vinil rugalmasságába, a melamin időtlen megjelenésébe, valamint a teljesen üvegből készült válaszfalak közé. A termékmárka az acél válaszfalak széles palettáját nyújtja megfizethető áron.

Maars Living Options - Integrálható megoldások

Az integrálható praktikák szemet gyönyörködtető megoldást kínálnak az irodahelyiségbe, új életet lehelnek a térbe. Nagy előnyük a korszerűség, valamint, hogy kifejezetten felhasználóbarátok.

Maars Core – Csarnokirodák

Manapság egyre több vállalatnál lett természetes a rugalmas munkavégzés, ehhez alkalmazkodik a munkakörnyezet átalakulása. Új megoldások, innovatív ötletek kerülnek előtérbe a munkavégzés helyszínét illetően is. Fontos szempontok a biztonság, hatékonyság, kellemes irodai légkör, melyekhez a Core termékcsalád mind-mind hozzájárul. Előnye még, hogy nagyszerűen kombinálható a legtöbb Maars falrendszerrel.

Maars LineaCube – „Ház a házban” tárgyalók

A LineaCube termékek ideális munkakörnyezetet biztosítanak és kitűnő hangszigeteléssel vannak ellátva. A „kubusok” önálló munkaterek, melyek láthatatlan beépített szellőző- és légelszívó rendszerrel rendelkeznek. Különleges megjelenésüket teljes átlátszóságuknak és a függőleges profilok hiányának köszönhetik, mely tulajdonságok miatt a „ház a házban” tárgyalók olyan hatást keltenek, mintha lebegnének a belső térben.

Halo – Telefonfülkék

Szüksége van egy csendes kis zugra, ahova elvonulhat telefonálni vagy lebonyolítani egy videóhívást? Mi tudjuk a tökéletes megoldást! A Halo podokat pont erre találták ki! Egyedülálló termékek, melyekből nem szűrődik ki hang: nyugalmat biztosítanak a zajos helyiségekben. A kiváló akusztika mellett praktikusságukat az optimális belső méret adja. Annak ellenére, hogy a Halo egy „telefonfülke”, tökéletes szellőzéssel van ellátva, emellett LED-világítással is kiegészíthető. Telepítése gyors és egyszerű, a nagy számú konfigurációs lehetőségnek hála pedig a legtöbb munkakörnyezetbe illeszkedik, csak meg kell találni a kívánt dizájnt. Fontos még megemlíteni, hogy a produktum minden alkatrésze újrafelhasználható.

Maars Doors - Hanggátló nyíló- és tolóajtók

Nem félünk kimondani, hogy a Maars vállalat mindent tud az ajtókról! Ezt igazolja több mint 70 éves múltjuk is, mely idő alatt rengeteg típusú falrendszer és ajtó fejlesztése, gyártása és szerelése történt meg általuk. A paletta rendkívül színes, számtalan megoldás képzelhető el stílusban, méretben, alapanyagban egyaránt. A termékmárka produktumai irodaházakban, szállodákban, repülőtereken és egyetemeken is megtalálhatók.

Típusai:

-    Lalinea üvegajtók
A Lalinea üvegajtók zökkenőmentesen integrálhatók a Lalinea üvegfalrendszerekkel. Ez a termékcsalád kiemelkedik más falrendszerek közül, magánéletet teremt egy világos, átlátható környezetben. Az ajtók minimalista kialakításúak, rendkívül magas akusztikai teljesítményekkel rendelkeznek. A választék széles spektrumon mozog, de egyedi termék készítésére is van lehetőség. 

-    Vékony keretes üvegajtók
A Maars Living Walls karcsú keretes ajtói úttörőek vékony kialakításukkal. Intelligens és funkcionális integrációkkal vannak kombinálva.

-    Tolóajtók
A Maars tolóajtók a maguk nemében egyedülállóak, ha valami igazán dizájnosra vágyik, ezekben a csúcskategóriás termékekben nem fog csalódni. A stílusos belső tolóajtók pedig kifinomult megjelenést kölcsönöznek munkakörnyezetének. 

-    Akusztikus tolóajtók
A díjnyertes akusztikus tolóajtók páratlanul ötvözik a helytakarékosságot és használhatóságot a figyelemre méltó akusztikai teljesítménnyel. Akár 35 dB-es hangszigeteléssel is beszerelhetők. Több éves kutatás, fejlesztés és tesztelés áll mögöttük, mely garancia a magas minőségre. A tolóajtók az áramvonalas belsőépítészet letisztult kiegészítői, melyekben lenyűgözően párosul a funkció és a dizájn.

-    Üvegajtók
A Maars üvegajtók kiválóan illeszkednek bármely falrendszerbe, egységes összképet alkotva vele. A termékmárka hatalmas választékot kínál, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, de egyedi igények kielégítésére is van lehetőség.  

-    Faajtók
A faajtók legfőbb előnye tartósságukban rejlik, sokoldalú megoldást biztosítanak. Minden Maars falrendszerbe integrálhatók és rendkívül széles választékban érhetők el. Amennyiben saját elképzelését valósítaná meg, akkor is jó helyen jár, a Maars egyéni kéréseknek megfelelő ajtók készítésében szintén megbízható partnere lesz.

-    Acélajtók
A faajtók mellett a másik igen tartós lehetőséget az acélajtók jelentik, melyek egyben a legsokoldalúbb megoldást nyújtják. Ez a típus többféle kivitelben kapható, a márka minden falrendszerébe integrálható, magasan a legjobb hanggátlást biztosítja.

-    Keretes üvegajtók
A keretes üvegajtók sokoldalú megoldást kínálnak, minden Maars falrendszerbe beépíthetők, különböző kivitelben kaphatók. Stílusok és színek kavalkádjából választhat. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb mellett döntsön, lehetőség van egyéni igények szerint elkészíttetni a tökéletes terméket. Éljen a lehetőséggel, hogy irodája igazán tükrözze ízlését!

-    Síkban záródó üvegajtók
Ezek az üvegajtók mindkét oldalukon síkban záródó üvegezéssel rendelkeznek, többféle üvegtípussal érhetők el. Kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek és egységes összképet alkotnak a termékmárka legtöbb falrendszerével. A lehetőségek tárháza igen nagy, így minden típusú helyiségbe megtalálja a leginkább passzolót. Amennyiben egyedi ötletei vannak, azokról sem kell lemondania, a Maars legjobb tudása szerint igyekszik kielégíteni ezeket.  

A Maars teljes kínálatát az alábbi oldalon böngészheti: https://maarslivingwalls.com/

Márkák

Kérjen ajánlatot!