Lambda Systeme | Válaszfalrendszerek
×

Sütik kezelése

Válaszfalrendszerek

A válaszfalrendszerek innovatív irodaterek kialakításához nyújtanak komplett, igényes megoldásokat. Az általunk forgalmazott rugalmas térelválasztó rendszerek alkalmasak mindenféle multifunkcionális terek megalkotásakor felmerülő tervezői és felhasználói igények kielégítésére, emellett számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek:

  • rugalmas térrendezés
  • egyedülálló design
  • gyors átrendezhetőség
  • kiváló akusztikai és tűzgátlási paraméterek

Felhasználási területek: irodák, gyártó csarnokok, kórházak, rendelők, laboratóriumok, utasforgalmi terek, átriumok, lakóépületek, oktatási és kultúrális intézmények, vendéglátó egységek

MAARS Termékeink:

⦁    BORDA NÉLKÜLI RENDSZEREK:

PANORAMA
 
HORIZON
 
LALINEA
 
⦁    LÁTSZÓ / REJTETT BORDÁS RENDSZEREK
STRING 2
 
METALINE
 
STYLELINE
 
⦁    SZÁLLODAI RENDSZEREK
HOTELS&SUITS
 
Cégünk, ajánlatadástól a kész fal átadásáig viszi projektjeit, vállalja a fal karbantartását, saját hozzáértő kivitelező csapattal.                                                                                 
A Maars válaszfalrendszerek megfelelnek bármilyen irodaházban felmerülő műszaki, esztétikai, funkcionális és belsőépítészeti igénynek. A termékek fő ismérve a kiemelkedő esztétikai megjelenése mellett az átszerelhetőség, ami a gyorsan változó bérlői igényekhez igazodva rugalmas irodaterek kialakítását teszi lehetővé. A falak minősége a standardtól a luxus kategóriáig terjed négy rendszeren keresztül: StyleLine, MetaLine, String, String2. Ezeken kívül a Maars rendelkezik saját rendszerbe illeszthető ajtókkal, és egyéb kiegészítőkkel.
Válaszfalrendszer szakértőnk: Loviaguin Iván 06 20/574-1038

Ajánlatkérés

Márkák

Kérjen ajánlatot!