Lambda Systeme | Hideg-, és melegburkolás

Hideg-, és melegburkolás

Egy építkezésnél vagy felújításnál jelentős tételt képeznek a burkolatok és maga a burkolás. Az ilyen jellegű munkák nem csak funkciójuk miatt, hanem esztétikailag is meghatározók. A burkolat jelenti otthonunk egyik legfőbb építőelemét és befolyásolja a ház hangulatát is. A burkolás helyszínétől függően megkülönböztethetünk kültéri és beltéri burkolást, a munka során használt alapanyagok típusai szerint pedig beszélhetünk hideg- és melegburkolásról. A lakásokban használt hideg- és melegburkolatok aránya a közelmúltban megváltozott. Az új fűtési rendszereknek, elsősorban a padlófűtésnek köszönhetően a hidegburkolatok aránya megnövekedett. 
 
A hidegburkolatok nagy előnyének számít általában a könnyebb tisztíthatóság és kopásállóság. Mivel ellenállóbbak és keményebbek a melegburkoláshoz használt anyagoknál, ezért jellemzően kültéren, valamint konyhai és fürdőszobai munkálatokhoz használják őket.  
A melegburkoláshoz igénybe vett anyagok lágyabbak, többféle módszerrel bedolgozhatók, általában beltéri burkoláshoz használják őket.   
 
A célnak megfelelő anyag kiválasztásánál az ár mellett figyelemmel kell lenni a kopásállóságra is. A tartós és szép burkolat titka, hogy a kiváló minőségű segédanyagokkal, ellenőrzött és előkészített alapfelületre, megfelelő bedolgozási körülmények között és megfelelő szaktudás mellett készüljön el.
 
⦁    ESZTRICH RENDSZEREK
⦁    ALJZATKIEGYENLÍTŐK
⦁    ALAPOZÓK
⦁    KENHETŐ SZIGETELÉSEK
⦁    BURKOLATRAGASZTÓK
⦁    FUGÁZÓK
⦁    SZILIKONOK
KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!

Ajánlatkérés

Márkák

Kérjen ajánlatot!