Lambda Systeme | Semmelrock

Semmelrock

A Semmelrock Stein+Design több, mint 60 éve használ korszerű designt, technikai „know-how”-t és modern gyártási ciklusokat, hogy trendeket és szabványokat állítson fel a térkő gyártás területén, így vezető pozíciót elérve a tájépítészeti megoldások kidolgozásában Közép-Kelet Európában.

A Semmelrock 100%-ban a Wienerberger Csoport lányvállalata, így modern ipari alapokkal, hatékony gyártási és értékesítési rendszerrel rendelkezik Közép és Kelet-Európában. 7 ország 14 gyárában – Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Románia és Bulgária – illetve szlovéniai, szerbiai, bosznia-hercegovinai, montenegrói és macedón értékesítési központokban együttesen 850 fő alkalmazottat foglalkoztat. A Bécsben található Semmelrock International GmbH a Semmelrock Csoport központja és felelős az Ausztriában, illetve Közép-Kelet Európában működő leányvállalatokért.

 

Fenntarthatóság

Azért, hogy a Semmelrock eleget tegyen társadalmi felelősségvállalásának, a fenntarthatóság támogatását üzletpolitikájának részéve tette. A gyáregységek vevőkhöz való földrajzi közelsége optimális vevőorientációt és szolgáltatás-ellátottságot biztosít, illetve erősíti a helyi ipart. A szállítási útvonalak rövidsége kíméli a környezetet mind a beszerzett alapanyagok, mind a vevői kiszállítások rövid útszakaszai esetén.

A fenntarthatóság vállalati stratégiánk része, mely az elmúlt hosszú évek alatt integrálódott a vállalat minden területébe. Ez legfőképpen a környezetvédelmet jelenti a gyártásban és az innovatív, fenntartható termékmegoldások kidolgozásában. Ez a fenntarthatóság iránti elköteleződés írásba is foglaltatott a Wienerberger fenntarthatósági riportjában, melynek egészét megtalálhatja és elolvashatja a www.wienerberger.com/sustainability oldalon.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!