Lambda Systeme | Porotherm
×

Sütik kezelése

Porotherm

A Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. egy folyamatosan fejlődő vállalat, mely értékeinek megőrzésével és folyamatos szakmai kompetenciájával szolgálja ki vásárlóinak igényeit. A közel 200 főt foglalkoztató Hofstadter cégcsoport egyes tagjai különálló gazdasági társaságként működnek. A vállalat csoport felépítését tekintve a különálló cégek egymáshoz közelálló, építőiparral kapcsolatos tevékenységeket folytatnak.

Cégünk tagja Magyarország legnagyobb beszerzési társulatának az Új-Ház Zrt.-nek. Ennek köszönhetően komoly előnyökkel tudjuk vevőink részére biztosítani a piac legjobb árait.

A cég csoport főbb profiljai:

Építőanyag kis- és nagy-kereskedelem

Fa- Műanyag- nyílászáró gyártás

Logisztikai, fuvarozási tevékenység

Gépi földmunka

Mixer beton forgalmazás

Csempe, szaniter forgalmazás

Köszönhetően a kiváló infrastruktúrájú telephelyeinknek magas színvonalon és széles körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Legyen szó, családi ház építéséről, vagy felújításról, cégünk kezdetektől partnere lehet Önnek. Az alkalmazottak folyamatos képzéseivel és egyre bővülő árukészlettel mindenben segítségére lehetünk. Minden téren elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, így biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt termékekkel, stabil alapot képezhet jövőjének.

Bízunk benne, hogy személyesen is megtapasztalja cégünk rátermettségét és szakmai tudásunkkal segítségére lehetünk.

A Hofstadter Építőanyag Centrum 2013-tól új termékkörrel bővült a kínálat, a pilisvörösvári telephelyen megnyílt exkluzív Fürdőszoba Szalonban megtalálhatóak csempe, szaniter termékek. Az   500 m2-es részen minőségi termékek kerültek kiállításra. Itt is szakértő kollégákkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!