Lambda Systeme | Ventilátor? Napszemüveg? Válassz inkább prémium megoldást!

Ventilátor? Napszemüveg? Válassz inkább prémium megoldást!

A nyár egy mesés időszak, de a hőség bizony igazán kellemetlenné tud válni, főleg otthon. A kánikulával szembeni „trükközés” helyett válassz inkább biztos megoldást a hővédelemre: szereld fel VELUX tetőablakaidat VELUX redőnyökkel és árnyékolókkal! A VELUX redőnyök és hővédő rolók megvédik a tetőteret a kinti hőségtől. A beltéri VELUX árnyékolók lehetővé teszik az ízlés szerinti fényszabályozást és fénytompítást, miközben hűvösebb szobahőmérsékletet és meghitt hangulatot teremtenek.

Kevesebb hő, több kényelem

kültéri VELUX kiegészítő termékek nem csupán megállítják, kint is tartják a hőséget, hatékonyan védve otthonodat a nyári túlmelegedéstől. A fényzáró rolók emellett maximális sötétséget, a különleges áttetsző anyagból tervezett hővédő rolók pedig zavartalan kilátást biztosítanak. A szélsőséges időjárás és a téli fagy elleni egész éves védelemről a strapabíró alumínium páncéllal megerősített VELUX redőnyök gondoskodnak. 

Miért válassz VELUX árnyékolót és redőnyt?

  • Kiváló minőség: Minden VELUX árnyékolót és redőnyt szigorú teszteléseknek vetnek alá, ennek köszönhetően hosszú éveken át kiszolgálják igényeidet, melyet a termékekre vállalt 3 év garancia is alátámaszt.
  • Széles választék: A színes palettán található kiegészítők tökéletesen illeszkednek tetőablakaidhoz, biztosítva a kiváló hővédelmet, valamint a legjobb sötétítést és fényszabályozást a kényelmed érdekében.
  • Egyszerű és biztonságos felszerelés: A VELUX redőnyök, és árnyékolók kiválóan passzolnak a márka tetőablakaihoz, így mérés vagy vágás nélkül is könnyen felszerelhetők.

Kombináld a nagyszerű hővédelmet és a teljes fényzárást kedvező áron! Használd ki a VELUX hővédő-fényzáró roló előnyeit:

  • Hatékony sötétítés nappal és éjszaka
  • Nagyfokú védelem a hő ellen
  • Szívós és tartós poliészter szövet
  • Modern kivitel

Találj rá a legjobb kombinációra!

Az egész éven át tartó, ideális otthoni hőmérsékletért és maximális komfortért kombináld a beltéri és kültéri VELUX termékeket.

Mesés nyári kombináció

A két VELUX kiegészítő termékkombináció gondoskodik a maximális kényelemről, még a legforróbb nyári napokon is. Az MHL hővédő rolók a hatékony hővédelem, a zavartalan kilátás és a kiváló fényszabályozás ikonjai, míg a DKL fényzáró rolók a nap bármely szakaszában tökéletes sötétséget biztosítanak a nyugodt, pihentető alváshoz.

A Velux termékeit keresse webáruházunkban vagy országosan kirendeltségeinkben és forduljon bátran szakértő kollégáinkhoz segítségért!

Forrás: www.velux.hu
Képek forrása: www.velux.hu