Lambda Systeme | SwedSteel homlokzatburkolat
×

Sütik kezelése

SwedSteel homlokzatburkolat

A Swedsteel könnyűszerkezetes építési termékeinek és technológiának előnyei miből is származik? Mivel száraz építési módról van szó, nem kell bajlódni például téglával és habarccsal, ezért szinte időjárás-független kivitelezést tesz lehetővé. Ezáltal rendkívüli sebességgel történhet az egyes szerkezeti elemek és épületek felépítése. Mivel nem használunk a rendszerben nedves kötőanyagot, száradási idővel sem kell számolnunk, az elemek rögzítéséért a csavarozott építési mód felel. Az összeszerelést tovább könnyíti az acéllemezből gyártott elemek kis súlya, amely négyzetméterenként 4,5-7 kg, ez eltörpül a tégla és más hagyományos falazóelem súlyához képest. Így a tartószerkezetekre sem nehezedik felesleges terhelés.
Másik kiemelkedő tulajdonsága az acél anyagú trapéz- és szinuszlemezeknek és szendvicspaneleknek, hogy fokozottan vízzáró felület készíthető belőle, amely lehetővé teszi a beázás, vízszivárgás elleni maximális védelmet, mind a tetőszerkezet, mind a falszerkezet esetében.
A Swedsteel burkolatok alkalmazási területe igen széleskörű, például ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnokokat, sportlétesítményeket, lelátókat, fő- és melléképületeket burkolhatunk velük. Funkcióját tekintve lehet tetőfedés, homlokzati burkolat, belső térelválasztó burkolat, mennyezeti burkolat vagy akár teherhordó födémlemez is.

Csarnokok, csarnokrendszerek
A csarnoképületek megvalósítására a gyakorlatban többféle építőanyag és szerkezeti megoldás áll rendelkezésre. A Swedsteel acél alapanyagú, könnyűszerkezetes csarnokszerkezeteket gyárt. A piaci igények nagyfokú változatosságát testreszabottan, egyedi tervezéssel elégítik ki, ezáltal minden egyes csarnok az adott funkcióra műszakilag optimalizált és hosszú távon, gazdaságos módon valósul meg.

A Swedsteel acél főtartós csarnokok acélszerkezete számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, úgy, mint magas előregyártottsági szint, ami egyszerűsíti és gyorsítja a helyszíni munkát. Vagy a fajlagosan alacsony súly, amelyek az építési helyszínre történő szállítás és a szerelés tekintetében jelentenek kiemelkedő előnyöket.
Az acél nagy szilárdságának és az optimalizált kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas nagy fesztávolságok áthidalására, a megfelelő felületkezeléssel pedig hosszú élettartama is garantált.

Swedsteel agrárcsarnokok
Egy termelési folyamat minősége, hatékonysága és gazdasági megtérülése akkor a legmagasabb fokú, ha az épület és a benne zajló tevékenység egy jól működő, logikusan összehangolt rendszert alkot. Minden funkció, minden tevékenység más-más igényeket állít az épületeivel szemben. Hiába működik egy technológiai folyamat tökéletes gépezetként, ha az azt körülvevő épület nem nyújtja a legoptimálisabb körülményeket számára. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy a funkciók állította követelményeket figyelembe vegyük az épület megalkotása során.
A Swedsteel csarnokok megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak (építésügyi, tűzvédelmi, állattartási, környezetvédelmi). Az aktuális pályázatokhoz a műszaki tartalom előkészítés és a komplex árajánlat ad segítséget. Valamennyi Swedsteel termék szerepel az Építési Normagyűjteményben
Az agrárszektor számára létrehozott épületek változatos mezőgazdasági tevékenységeknek nyújtanak teret. A leggyakoribb gazdasági funkciók a különböző gép- és terménytárolás, növénytermesztés, illetve állattenyésztés és -tartás. Többek között már az is alapvetően meghatározza az épület szerkezeti rendszerét, hogy milyen típusú növényt kívánnak termeszteni, illetve hogy milyen fajtájú állatot akarnak tenyészteni benne.
A Swedsteel-Metecno magtárak, almos, ketreces tojóházak, és sok egyéb terménytárolási és állattartási, további raktározási és feldolgozási, és egyéb nyitott-zárt színes tároló funkciókra nyújtanak ideális megoldást.

Swedsteel ipari csarnokok
A termelési tevékenységet folytató vállalkozások számára létesítendő csarnoképületeknél a legfontosabb a gyártási technológia kiszolgálása, támogatása. A könnyűszerkezetes épületek rugalmas alakíthatósága miatt könnyen testreszabhatók, legyen szó akár egy-, akár többszintes épületről. Az alkalmazott technológia határozza meg az épület méreteit, arányait (szabad fesztávolság, szabad belmagasság, épület hosszúság) és befolyással van az épületszerkezeti követelményekre egyaránt (hőszigetelés, hangszigetelés foka, tűzvédelmi követelmények). A gyártástechnológia gyakran igényel nagy tömegű alapanyagok vagy késztermékek mozgatását, ezért sokszor van igény daru (híddaru, forgódaru, bakdaru) telepítésére az épületen belül, amely megint csak erős hatással van az épület- és tartószerkezeti megoldás kiválasztására.

A gyártó- és üzemcsarnokok legfontosabb igényeit már jól ismerik és tökéletesen kiszolgálják a Swedsteel csarnokok, mivel számos gyártó és ipari csarnok, üzem, műhely készült komplett csarnokként Swedsteelből. 
        

Swedsteel