Lambda Systeme | Telephelyeinken a készpénzes fizetés szünetel

Telephelyeinken a készpénzes fizetés szünetel

  1. A készpénzkezelést érintő banki ügyintézés nehezedése és a fokozott egészségvédelmi óvintézkedések betartása érdekében 2020. március 19-től készpénzes vásárlásra nem áll módunkban lehetőséget biztosítani telephelyeinken. Bankkártyás fizetés lehetséges, az ehhez szükséges eszközök kihelyezésre kerülnek a kiszolgáló ablakoknál. Készpénzes vásárlási szándék esetén kérjük, hogy a közeli bankfiókban fizessék be a számla ellenértékét a számlánkra.
  2. Számlaküldésünkkel kapcsolatosan az alábbi változtatásra kerül sor:

A koronavírus járvány miatt kialakult postai kapacitás korlátokra való tekintettel a postai úton küldött, eredeti számlák mellett, ideiglenesen, e-mailben PDF formátumú számlamásolatot is küldünk Önöknek a folyamatos üzletmenet biztosítása érdekében.

Az elektronikusan küldött PDF formátumú számlamásolat az eredetivel megegyező tartalmú példánynak minősül, ezért kérjük, szíveskedjenek azt befogadni!

Az ügyintézés megkönnyítésének szándékával kérjük, válaszlevélben jelezzék azt az e-mail címet, ahová a PDF formátumú számlák küldését kérik!

  1. Tájékoztatásul jelezzük, hogy a folyamatban lévő ajánlatkéréseik az ajánlatadás napján érvényes EURO árfolyammal kerülnek kalkulálásra, az árfolyamingadozásból adódó további korrekció jogát fenntartjuk.

A Lambda Systeme Kft. managementje továbbra is figyelemmel kíséri a Kormány és az operatív törzs döntéseit, rendelkezéseinket ezekhez igazítjuk.

Elektronikus úton rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.

Köszönjük együttműködésüket, jó egészséget kívánunk!