Lambda Systeme | Lámpák, amelyek kiállják az idő próbáját – 30 éves a Rábalux!

Lámpák, amelyek kiállják az idő próbáját – 30 éves a Rábalux!

Immár 30 éve, hogy a győri Czigler család alapításával útjára indult a Rábalux vállalat. A cég mára hazánkban és nemzetközi szinten egyaránt megkerülhetetlen név lett a világítástechnika piacán. 

Történetük 1993-ban kezdődött, amikor a Rábalux megfizethető árú, mégis minőségi és a kor lakberendezési stílusirányzatának megfelelő UFO lámpáival betört a magyar piacra. Ezeknek a klasszikus lámpáknak egy része azóta is megtalálható kínálatukban és valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból, ahogy a cég alapértékei is ugyanazok maradtak: megbízható minőség, elérhető áron.

A termékek számával együtt a vállalat mérete is jelentősen bővült. 2003-ban már 20 alkalmazottjuk volt, akik közül többen ma is erősítik az azóta regionálisan 160 főt számláló csapatot. Lojalitásuknak is köszönhető, hogy a Rábalux név az évek során összeforrt a megbízható lámpa fogalmával a közép-kelet-európai régióban.
1993 óta a cégcsoport növekedése töretlen: mára 10 saját tulajdonú leányvállalattal büszkélkedhetnek Európa-szerte és egy főként minőségbiztosítási feladatot ellátó leányvállalattal Kínában. Ezenkívül további 13 országba exportálják termékeiket és partnereik köre folyamatosan növekszik, ahogy az elérhető termékek száma is.
Portfóliójuk kiválasztására minden évben nagy gondot fordítanak. Egyedülálló, hogy termékeik minőségellenőrzését saját tulajdonú, kínai cégük biztosítja. Kínálatukat évről-évre rengeteg újdonsággal bővítik, melyből nem hiányozhatnak a saját, egyedi tervezésű lámpáik sem.

Lámpák, melyek kiállták az idő próbáját

Utazzunk egy kicsit vissza az időben. Minden ezekkel a lámpákkal kezdődött:
 

Az UFO lámpák fénykora 
Fotóválogatás a Rábalux első lámpáiról, melyek ma is megtalálhatóak a kínálatban:
 


Ezek a finn gyártmányú asztali lámpák, spotok és függesztékek is a repertoár részét képezték a kezdetekben:



Az évek során egyre több termékkategóriával bővült a felhozatal, a palettán megjelentek a fürdőszobai lámpák, az állólámpák és a kültéri lámpák is:



Igazodva a lakberendezési trendekhez és a technikai újításokhoz, egyre bővülő LED-es kínálattal és fényforrásokkal is rendelkeznek:



Emellett Smart termékkínálatunk is folyamatosan növekszik:



2023-ban saját formatervezésű, modern fényforrásaikkal a vállalat bebizonyítja, hogy továbbra sem fogy ki az ötletekből, ennyi év után is tudnak újat mutatni:

A Rábalux termékeit keresse a www.navalla.hu oldalon!

Forrás: www.rabalux.hu
Képek forrása: www.rabalux.hu