Lambda Systeme | Velux termékújdonságok 2024-ben

Velux termékújdonságok 2024-ben

A Veluxnál kiemelt figyelmet fordítanak rá, hogy eleget tegyenek a vásárlói igényeknek. Ezekre fókuszálva most bevezetik új, innovatív elektromos és napelemes tetőtéri ablakaikat a Standard termékkategóriában. Az új GLL és GLU távirányítható tetőtéri ablakok gyárilag előkészített megoldást kínálnak, mivel a termékekbe már beépítésre került a motor.

Az új termékek jellemző tulajdonságai:

•    Elektromos (GLL 106121 és GLU 006121) és napelemes változatban 
(GLL 106130 és GLU 006130) is kaphatóak
•    Esőérzékelővel rendelkeznek
•    Üvegezésük: energiahatékony, 3-rétegű 61-es
•    Az alábbi méretekben érhetők el: CK02, FK06, MK04, MK06, MK08, MK10 és PK08

A termék kompatibilis a Velux árnyékolók és redőnyök elektromos és napelemes változataival.

A másik újdonság az állítható szélességű vízelvezető csatorna, egy újonnan szabadalmaztatott, innovatív termék, melyet beépítő szakemberekkel közösen fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a tetőablakok csoportos összeépítése minél zökkenőmentesebb legyen.
 
Hogyan segíti a termék a szakemberek munkáját?
 
A megfelelő kombi burkolókeret megrendeléséhez egészen eddig nélkülözhetetlen volt a tetőablakkeretek közti távolság helyszíni felmérése. Az új, innovatív, 100 mm és 160 mm közötti szélességre állítható vízelvezető csatornával ezentúl elkerülhetők a nem megfelelő méretű produktumok rendeléséből adódó gondok.
 


A csoportos összeépítésekhez kínált burkolókeretek ezentúl az ENERGY beépítési megoldások között lesznek elérhetőek.

  • Az új vízelvezető csatorna által kevesebb féle burkolókerettel kell majd dolgoznia, hiszen a Velux mostantól univerzális megoldást kínál a tetőablakok közötti eltérő távolságokhoz.
  • Ezentúl a kombi burkolókereteket felváltó VELUX ENERGY beépítési megoldáson belül megtalálhatja a burkolókereteket, az új állítható szélességű vízelvezető csatornát, valamint a BDX hőszigetelő keretet és a BFX alátétfóliát is. 
  • Ezek a termékek csökkentik a hőveszteséget és a hőhidak kialakulásának esélyét, valamint extra védelmet jelentenek a víz beszivárgása ellen, így biztosítva a kiváló minőségű beépítést minden körülmények között.

Március 5-től minden EKW, EKL, EKE, EKQ és EKX termék esetén egy csomagban találja meg az összes szükséges beépítő terméket.



2024. március 5-től elérhetővé válik az álló korcos lemezfedéshez tervezett EKQ burkolókeret, az EDQ szóló burkolókeret nagytestvére. Ezt a terméket ENERGY beépítési megoldás (EKQ 20--) elnevezéssel találja meg a kínálatban az állítható szélességű vízelvezető csatornával, BDX hőszigetelő kerettel és BFX alátétfóliával kiegészítve.

Merüljön el a Velux termékek széles választékában és tekintse meg az alábbi katalógusokat, valamint látogasson el webáruházunkba és böngéssze kínálatunkat!

Forrás: https://www.velux.hu/
Képek forrása: https://www.velux.hu/