Lambda Systeme | Szórható glettek: bemutatkozik a Baumit FinishLight

Szórható glettek: bemutatkozik a Baumit FinishLight

A glettelési munkák – főleg nagyfelületeken – hatékonyan és gazdaságosan gyorsíthatók a hagyományos, valamint az ún. „airless” gépekkel felhordható gépi glettek (Finish) használatával. Ismerje meg a Baumit termékmárka glettanyagait!



Baumit FinishLight

A FinishLight könnyített, prémium minőségű beltéri felhasználásra kész glettanyag, melyet gipszkarton hézagoláshoz használnak. A termék kézi felhordásra és gépi szórásra egyaránt alkalmas, hengerrel is használható. Rétegvastagság max. 5 mm, az anyag teljes száradása után újabb rétegek felhordása lehetséges. Q1-Q4 rétegig alkalmazható. Az anyag 18 és 4 kg-os kiszerelésben kapható.

Baumit EasyPrimer

Az EasyPrimer beltéri alapozót nedvszívó és krétásodó alapfelületek előkezelésére, Baumit beltéri- és homlokzatfestékek, valamint beltéri simítótapaszok felhordása előtt használjuk. A termék EC1 Plus minőségű, kiváló páraáteresztő funkciója, egyenletes nedvszívása és tapadása teszi különlegessé. 

Baumit DivinaPro

A DivinaPro extra fehér beltéri diszperziós falfesték. Professzionális minőségű, feldolgozásra kész, diszperzió-műgyanta alapú, vízzel hígítható, kiváló fedőképességű, oldószermentes, jól színezhető, pára- és légáteresztő matt beltéri fal- és mennyezetfesték. A termék minden típusú fal és mennyezeti felületre alkalmas. Szagmentes száradásának köszönhetően használata nem zavaró.

Merüljön el a Baumit termékek széles választékában az alábbi katalógusok segítsével, valamint látogasson el webáruházunkba és böngéssze kínálatunkat!

Forrás: https://baumit.hu/
Képek forrása: https://baumit.hu/