Lambda Systeme | Örökzöld

Örökzöld

Az Evergreen projekt egy 1970-es évekbeli coloradói lakóház korszerűsítése a Trespa® termékcsalád Pura® NFC anyagának igénybevételével.

Problémamentes karbantartás

A Denvertől 30 mérföldre fekvő Evergreen városában álló hegyi ház az 1970-es években épült, 2020-ban pedig megérett a korszerűsítésre. Az ingatlan tulajdonosai szerettek volna minimális fenntartási igény mellett modern külsőt adni az épületnek. A Trespa® által gyártott Pura® NFC tökéletes választásnak bizonyult, mivel fontos szempont volt az egyszerű, problémamentes karbantartás. Jonathan Coppin, az Elemental Homes tulajdonosa elmondta: „Ügyfelünk sokkal szívesebben tölti idejét azzal, hogy élvezi az otthonát, mint azzal, hogy a fenntartásával foglalkozzon.”

A Pura® NFC átformálta a ház hangulatát

A lakók a Pura® NFC PU28 Szibériai vörösfenyő és PU22 Palafekete színárnyalatát választották, melyek teljesen új megjelenést kölcsönöztek otthonuknak. A még tökéletesebb hatás érdekében színben harmonizáló rögzítőkapcsokkal és csavarokkal dolgoztak. Jonathan Coppin szerint „a tulajdonosok nagyon elégedettek a ház megjelenésével és azzal, ahogyan a Trespa® termékei átformálták a házuk külső megjelenését és hangulatát”.

A cég korábban még nem dolgozott Trespa® termékekkel, de meggyőző volt számukra a csekély karbantartási igény, így az Evergreen projekt óta újra alkalmazták a Pura® NFC-t.

A Pura® NFC és más Trespa termékek a Lambda Systeme Kft. központi telephelyén érhetők el. Bővebb információért  forduljon szakértő kollégáinkhoz telefonon vagy személyesen!

Nézzen körül képgalériánkban és ismerje meg a Trespa termékeit!