Lambda Systeme | Megváltozott vevőkiszolgálás

Megváltozott vevőkiszolgálás

A koronavírus járvány negyedik hullámának erősödésével a korábbi időszakok óvintézkedéseihez hasonlóan 2021. november 11 - től, csütörtöktől a Lambda Systeme Kft. telephelyein (Budapest Központ, Buda, Kecskemét, Gyöngyös) ismét, a személyes kontaktusok minimalizálását célzó intézkedésként ún. átadó ablakos kiszolgálást vezettünk be.

Kérjük, hogy a telephelyeinken megszervezett és kifüggesztett kiszolgálási rend szerint végezzék vásárlásaikat Cégünknél!

A Lambda Systeme Kft. telephelyei a megszokott nyitvatartási időben, hétköznapokon 7 órától 16 óráig állnak az Önök rendelkezésére.

Tekintettel a korlátozott helyszíni egyeztetési lehetőségre (átadó ablakos kiszolgálás), ezúton is kérjük, hogy az adminisztráció és a raktári kiszolgálás gyorsítása érdekében vásárlási igényeiket előre, lehetőleg írásban egyeztessék Munkatársainkkal!

Értékesítőink és asszisztens Kollégáink telefonon és emailben is elérhetőek az Önök számára.

Az átadó ablakoknál történő várakozás és kiszolgálás során kérjük tartsanak legalább 1,5 m-es távolságot és használják a kézfertőtlenítőt!

A Lambda Systeme Kft. managementje figyelemmel kíséri a járványügyi adatok változását, a hatóságok és a kormány ajánlásait és döntéseit, további rendelkezéseinket ezekhez igazítjuk.

E-mailben rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.

Köszönjük együttműködésüket, jó egészséget kívánunk!