Lambda Systeme | AUSTROTHERM Manzárd GRAFIT magastető hőszigetelés

AUSTROTHERM Manzárd GRAFIT magastető hőszigetelés

Ismerje meg a magastetők szarufák feletti hőszigetelésének egyik anyagát, a lépcsős élképzésű Austrotherm Manzárd GRAFIT® 150 minőségű hőszigetelő lemezt!

A környezetvédelmi és energiabiztonsági szempontok szükségessé tették az energiatakarékos épületek építését. Így a tetőtér térelhatároló szerkezeteiben a hőszigetelés vastagsága a korábbi 5-8 centiméterről mára 16-20 centiméterre nőtt. A 7/2006 TNM rendelet alapján viszont 2021-től csak közel zéró energiaigényű épületek kaphatnak használatba vételi engedélyt, így akár 25-30 cm vastag hőszigetelésre is szükség lehet. Ezt a szarufák közé azok korlátozott vastagsága miatt nem lehet elhelyezni, ezért célszerű a szarufák felett hőszigetelni. A szarufák feletti hőszigetelés egyik anyaga az Austrotherm Manzárd GRAFIT®.

Tervezz velünk egy életre, vagy kettőre!

Az Austrotherm polisztirol termékei hozzásegítenek minket ahhoz, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetet, hanem pénztárcánkat is támogatjuk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

Terméktulajdonságok

•      Kiváló hőszigetelő képesség
•      Nedvességre nem érzékeny
•      Ökológiailag kedvező
 



Az Austrotherm termékeket megvásárolhatja országszerte a Lambda Systeme kirendeltségeiben vagy webáruházunkban!

Böngésszen a márka katalógusai között!

Forrás: www.austrotherm.hu
Képek forrása: www.austrotherm.hu