Lambda Systeme | Új kategóriával bővült a Lindab kínálata: megérkeztek a Lindab Carport termékek!

Új kategóriával bővült a Lindab kínálata: megérkeztek a Lindab Carport termékek!

A Lindab fedett autóparkolók modern, esztétikus és időjárásálló megoldást kínálnak gépjárművek védelmére. A kiváló minőségű anyagokból, nagy szakértelemmel készült szerkezetek nemcsak tartósak, de könnyen telepíthetők is. A Lindab innovatív technológiájának köszönhetően a Carportok hosszú távú befektetést és gazdaságos megoldást jelentenek vállalatok irodai és telephelyi, továbbá autókereskedések, szállodák, kiskereskedelmi áruházak parkolóinak stabil, tartós és stílusos fedésére, az autók védelme érdekében.

Praktikum és elegancia: Miért éri meg Lindab Carportot telepíteni?

  • Ergonomikus kialakítás – Kényelmes parkolás, ki- és beszállás

A Lindab által kínált parkolóhelyek ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes parkolást és a könnyű ki-beszállást. A tágas hely lehetővé teszi, hogy az autó ajtóját teljesen kinyissa, így gyerekülések behelyezése vagy idősek számára a ki- és beszállás is lényegesen könnyebbé válik.
Az esztétikus és egyszerű talajrögzítés minimalizálja a botlásveszélyt, míg a megfelelő magasság nagyobb járművek számára is ideális, így minden autótípus kényelmesen elfér.

  • Kedvező ár

A vállalat elkötelezett amellett, hogy versenyképes áron kínálja a minőségi parkolóhelyeket, melyek ár-érték arányban kiemelkednek a piacon.

  • Esztétikus kialakítás, tartós megoldás

A parkolóhelyek esztétikus kialakítása és tartós megoldásai biztosítják a hosszú távú elégedettséget. Az egyszerű alapozás gyors telepítést tesz lehetővé, minimális kosszal és felfordulással a szerelés során. A tartós rögzítés és fedés stílusos megjelenéssel párosul. Autóját hatékonyan megvédi az időjárás viszontagságaitól.

  • Minőségi alapanyagok

A Lindab egyik alappilére a minőség, kizárólag a legjobb alapanyagokat használják fel, hogy biztosítsák parkolóhelyeik hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A Lindab parkolóhelyek így ellenállnak a mindennapi használatnak és a környezeti hatásoknak.

  • Rugalmas megoldás, egyedi igények szerint kialakítható

A parkolóhelyek rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy az ügyfelek igényeik szerint alakítsák ki a számukra megfelelőt. Modulrendszerükkel hatékonyan teljesíthetik ezt, lehetőség van akár utólagos bővítésre is.

Milyen kialakítású Lindab Carportok elérhetők?

Fedezze fel a különböző Lindab Carport kivitelek széles választékát, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást! Legyen szó egy- vagy kétoszlopos kialakításról, napelemmel felszerelt vagy anélküli változatról, biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő fedett kocsibeálló típust.
Az autóbeállók moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű és gyors építést, továbbá az utólagos bővítést is, így - a parkolási kapacitás növekedésével - mindig rugalmasan alakítható.

A Lindab Carport választható típusai:

•    Kétoszlopos (LCP2) vagy egyoszlopos (LCP1) tartószerkezet
•    Egyes (3 autó/modul) vagy Dupla (6 autó/modul) kialakítás
•    Napelemmel vagy napelem nélkül

Lindab Carport LCP2 - Kétoszlopos tartószerkezet

A kétoszlopos parkolóhelyek stabil és tartós megoldást nyújtanak, melyek széles körben alkalmazhatók. Ezek a modellek ideálisak azok számára, akik megbízható és erős szerkezetű fedett autóparkolót keresnek. Akár nagyobb parlolóterület fedésére is alkalmas masszív szerkezetek. Kiváló választást jelentenek irodák, hotelek, kereskedelmi egységek, vállalati telephelyek autóflottáinak időjárás elleni védelmére. 

Lindab Carport LCP1 - Egyoszlopos tartószerkezet

Az egyoszlopos parkolóhelyek modernebb és letisztultabb megjelenést biztosítanak. Ezen vázszerkezetű fedett parkolók komplexebb alapozást igényelnek ugyan, de az esztétikai előnyei miatt kiváló választást biztosítanak azok számára, akik az épülethez igazítva még stílusosabb megjelenést preferálnak.

Válassza a Lindab Carport megoldásait, hogy autói biztonságban legyenek az időjárás és a környezet viszontagságaitól, miközben költséghatékony és professzionális megoldást nyújtanak!

Böngéssze a Lindab termékek széles választékát és merüljön el az alábbi katalógusokban!

Forrás: https://www.lindab.hu
Kép forrása: https://pixabay.com/hu