Lambda Systeme | Új RAVAK Cool! keret nélküli zuhanykabinok

Új RAVAK Cool! keret nélküli zuhanykabinok

Modern vonalvezetésű zuhanykabinok fekete és króm színben

A cseh fürdőszobai termékek gyártója, a RAVAK erősen kezdi a 2024-es évet, hiszen egy új zuhanykabin konstrukcióval jelentkezik a magyar piacon. A termékcsalád a Cool! nevet kapta és első ránézésre valóban helytálló és találó az elnevezés. A RAVAK célja, hogy tovább bővítse kínálatát a keret nélküli zuhanykabin szegmensben, illetve olyan választási lehetőséget nyújtson  – azoknak a vásárlóknak, akik preferálják a zsanéros zuhanykabint – amihez kiváló árazás társul.

Stílus és elegancia

A Cool! zuhanykabinok modern vonalvezetést kaptak, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik fürdőszobába. A napjainkban népszerű fekete és króm színt választotta a RAVAK az új zuhanykabinhoz, amely kellően képes reprezentálni az eleganciát. A zuhanyajtó egy- és kétrészes kivitelben készül, amely maximális belépési szélességet biztosít mindkét esetben, ezzel tovább képes növelni a felhasználói élményt.

A Cool! zuhanykabin innovatív trendet hoz a fürdőszobába, amelyhez könnyen tudunk választani fürdőszobai kiegészítőket a rendelkezésre álló paletta bármelyik részéből. A RAVAK mindig figyelt a kifogástalan anyaghasználatra, ami az új zuhanykabinnak is kötelező védjegye, kellően megalapozva a tartósságnak és stabilitásnak.

Technikai paraméterek

A Cool! zuhanykabinok technikailag is számos újdonságot nyújtanak a felhasználónak. Ilyen a zuhanykabin merevítő megoldása, a pántok és az extravagáns fogantyú, amely keskeny, hosszúkás megjelenésével optikailag tökéletesíti a megjelenést.

A zuhanykabinhoz toldóprofil is használható, ami további 25 mm mozgásteret biztosít. Az egyrészes zuhanyajtó 80 és 90 cm-es, a kétrészes zuhanyajtó 100, 110 és 120 cm-es méretben rendelhető. A 6 mm-es biztonsági üveg a RAVAK specialitásának számító AntiCalc réteggel van ellátva, amely csökkenti a vízkőképződést az üvegfelületen. Aki épített zuhanykabint tervez a fürdőszobájába, a Cool! fix oldalfalat tudja használni a kialakításhoz, amely 80, 90 és 100 cm-es kivitelben vásárolható.

A Cool! zuhanykabinokkal a RAVAK ismét egy váratlan és merész újdonságot mutat be: a formavilág mellett az új, korszerű megoldások egy tökéletesen megalkotott terméket produkáltak, amely bármelyik fürdőszobában jól mutat fekete és króm kivitelben egyaránt.

Merüljön el a RAVAK további kínálatában az alábbi katalógusokkal!

Forrás: www.proidea.hu
Képek forrása: www.proidea.hu