Lambda Systeme | RAVATHERM hőszigetelés már a csarnoktetőn is

RAVATHERM hőszigetelés már a csarnoktetőn is

A Ravago Building Solutions Hungary Kft. kőzetgyapot gyárának közelmúltbéli indulása után már számos komoly léptékű referenciával büszkélkedhet. Ilyen projekt a Győrben található VGP ipari park legújabb csarnoképülete is.

A meglévő VGP Park Győr közelében épült VGP Park Győr Béta a válallat második parkja Győrben. A terület a város iparterületén található, körülbelül 4 km-re az M1-es autópályától, amely összeköti Budapestet és a szomszédos fővárosokat, Bécset és Pozsonyt. Győr Magyarország északnyugati régiójának ipari, gazdasági, üzleti, oktatási és kulturális központja, az egyik leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő város az országban.

A park két épületből áll, és összesen 46 000 m2 kiadható területtel rendelkezik. A létesítmény megfelelő teret kínál logisztikai, könnyűipari gyártási és kereskedelmi tevékenységekhez. Az épületek a BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method – BRE Környezeti Minősítő Rendszer) rendszer Very Good (azaz Nagyon Jó) minősítésével rendelkeznek majd, ami igazolja, hogy a kivitelezési munkálatok során érvényre jut a környezeti fenntarthatóságot érintő megközelítés, egyúttal pedig javul a potenciális termelékenység, továbbá az épületfelhasználók kényelme és jólléte.

A VGP elengedhetetlennek tartja az energiahatékonyság és a fenntarthatóság prioritásként történő kezelését.
A közel 40.000 m2 területű csarnok lapostetejénél ezért is esett a választás a RAVATHERM SW kőzetgyapot hőszigetelésre, mely többféle nyomószilárdságban (50 kPa az alsó rétegek, valamint 70 kPa a felső rétegben) került beépítésre, 3-szor 8 cm-es vastagságban. A könnyűszerkezetes tető elengedhetetlen lejtésképzése is RAVATHERM lejtésbe vágott kőzetgyapot elemek beépítésével jött létre.

Merüljön el a Ravatherm termékek széles választékában és tekintse meg az alábbi katalógusokat, valamint látogasson el webáruházunkba és böngéssze kínálatunkat!

Forrás: https://ravagobuildingsolutions.com/hu
Kép forrása: https://ravagobuildingsolutions.com/hu