Lambda Systeme | Géltechnológiás ragasztótapaszok

Géltechnológiás ragasztótapaszok

Az új géltechnológiának köszönhetően a jól ismert Baumit homlokzati ragasztótapaszok feldolgozása mostantól még egyszerűbb és gyorsabb!

Géltechnológia – a következő lépés

A kutatás-fejlesztés területén szerzett több éves tapasztalat, valamint az építkezésekről kapott visszajelzések alapján a Baumit megújította openContact, StarContact, StarContact White és ProfiContact ragasztóit. A könnyebb bedolgozhatóság, a magasabb minőség és a gyors munkavégzés titka a géltechnológia, mely különösen rugalmas felületet eredményez, ugyanakkor gyorsabb és egyszerűbb feldolgozást biztosít. A csökkentett károsanyag-kibocsátású gyártási eljárások is különösen fenntarthatóvá teszik ezt a megoldást.

Érezhető a különbség

Az új géltechnológiának köszönhetően most igazán érezhető a kivitelezési különbség. A megújult ragasztótapaszok eredményei lenyűgözőek: rugalmasabbak, finomabbak és krémesebbek. A felületek egyenletesebben záródnak a beágyazott háló felett is, mechanikai ellenállásuk kiemelkedő. A kivitelezés ezekkel a termékekkel gyorsabbá válik. Az új géltechnológiával készülő ragasztótapaszok csomagolása is megújult, hogy a külső is igazodjon a prémiumminőségű belső tartalomhoz.

Az openContact páraáteresztő, fehér színű, ásványi kötőanyagú, por alakú ragasztó a Baumit open hőszigetelő lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint üvegszövet beágyazásához, kézi és gépi felhasználásra. Speciálisan a Baumit open klímahomlokzathoz kifejlesztve.

Legfőbb jellemzői:

  • Prémiumminőségű
  • Kiváló páraáteresztő
  • Kiváló feldolgozási tulajdonságokkal rendelkezik

StarContact cementbázisú, kiváló minőségű, por alakú ragasztó StarTherm, valamint egyéb polisztirol és ásványi homlokzati és lábazati lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint üvegszövet beágyazásához, kézi és gépi felhasználásra. Tapaszként betonfelületekre is alkalmas.

Legfőbb jellemzői:

  • Kiváló rugalmasságú
  • Rendkívül időjárásálló
  • Nagyon jó feldolgozási tulajdonságokkal rendelkezik

ProfiContact cementbázisú, emelt minőségű por alakú ragasztó Baumit ProTherm, valamint egyéb polisztirol, ásványi és XPS hőszigetelő lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint üvegszövet beágyazásához, kézi és gépi felhasználásra. Tapaszként betonfelületekre is alkalmas.

Legfőbb jellemzői:

  • Kiváló ár-érték arány jellemzi
  • Flexibilis és időjárásálló
  • Egyszerűen alkalmazható

Böngésszen katalógusaink között és ismerje meg közelebbről a termékmárka kínálatát!

A Baumit termékeket megvásárolhatja országszerte a Lambda Systeme kirendeltségeiben vagy webáruházunkban!

Forrás: www.baumit.hu
Képek forrása: www.baumit.hu