Lambda Systeme | Prémium lakópark prémium hőszigeteléssel!

Prémium lakópark prémium hőszigeteléssel!

A Sasad Resort Újbuda legzöldebb lakóparkja különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóövezete lett. Az új társasházak kiemelkedő energetikai teljesítményét a RAVATHERM XPS hőszigetelés garantálja!

A Rupp-hegyi Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál találhatóak a Sasad Resort új építésű otthonai. A tágas, szellős elrendezésű telekről teljes panoráma nyílik a Budai-hegyekre.

A Sasad Resort legújabb üteme a Sasad Resort Sunrise, melynek 4 emeletes épületeiben összes 153 lakást terveznek. A földszinti lakásokhoz privát kertek, az emeletiekhez pedig teraszok tartoznak.

A még folyamatban lévő épületek terasztetőinek tervezésekor is a legmagasabb minőség elérése volt a cél, így a kiemelkedő energiahatékonyság megvalósítása érdekében a fordított rétegrendben kialakított szerkezetben RAVATHERM XPS 300 SL került beépítésre.

RAVATHERM XPS 300 SL

A termék nagyteljesítményű, többcélú polisztirolhab fordított rétegrendű lapostetők, pinceoldalfalak, normál terhelésű padlók hőszigetelésére és fagyvédelmére alkalmas.
A RAVATHERM XPS 300 SL hőszigetelést extrúziós gyártási eljárással készítik, melynek eredménye a homogén, zártcellás anyagszerkezet, sima felületi (ún. extrúziós) kéreg és számos kedvező anyagjellemző.

Merüljön el a Ravatherm termékek széles választékában és tekintse meg az alábbi katalógusokat, valamint látogasson el webáruházunkba és böngéssze kínálatunkat!

Forrás: https://ravagobuildingsolutions.com/hu/hu/
Képek forrása: https://ravagobuildingsolutions.com/hu/hu/