Lambda Systeme | Ismerje meg a RAVATHERM XPS BIM megoldásokat! 

Ismerje meg a RAVATHERM XPS BIM megoldásokat! 

A Ravago Building Solutions elkészült a BIM megoldásainak fejlesztésével, amelyek lehetővé teszik a RAVATHERM XPS hőszigetelések könnyű és hatékony integrációját az építmények tervezési folyamatába, kihasználva a BIM (Building Information Modeling) rendszer előnyeit. 

A RAVATHERM XPS magas minőségű hőszigetelőanyagokat gyárt és szállít az építőipar számára. Az általuk fejlesztett BIM megoldások elkészítése azon célkitűzésüket szolgálja, hogy megkönnyítsék az építészek, tervezők és építőipari szakemberek munkáját, valamint optimalizálják az épületek energiahatékonyságát és fenntarthatóságát. 
A BIM megoldások részletes információkat tartalmaznak a RAVATHERM XPS hőszigetelésekről, beleértve a méreteket, műszaki tulajdonságokat, és a zöld épületminősítő rendszerekhez releváns adatokat.

Ezek a fájlok könnyen integrálhatók az Archicad és a Revit programok rétegrend-szerkesztő rendszerébe, így az építészeti modell részeként kezelhetők. Ezáltal az építészek, tervezők egyszerűen tervezhetik be a hőszigetelőanyagokat az épület struktúrájába, megkönnyítve ezzel az energetikai méretezést és az anyagkimutatást.

A BIM megoldások segítségével a tervezők képesek lesznek gyorsan és pontosan modellezni az épületek hőátbocsátási értékeit és energiahatékonyságát, valamint optimális hőszigetelési opciókat választani. Ezáltal az építmények megfelelnek a szigorúbb energetikai előírásoknak, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket és javítva az épületek környezeti fenntarthatóságát.

A RAVATHERM XPS törekszik a folyamatos innovációra és az építőipar digitalizációjának támogatására. BIM megoldásai elkészítésével olyan eredményt nyújt, amely egyszerűsíti és optimalizálja az építészek és tervezők munkáját, valamint elősegíti a környezetbarát és energiahatékony építkezéseket.

A BIM rendszerről ide kattintva bővebb információt talál!

A Ravatherm termékeket megvásárolhatja országszerte a Lambda Systeme kirendeltségeiben vagy webáruházunkban!

Böngésszen a márka katalógusai között!

Forrás: https://ravagobuildingsolutions.com/hu
Kép forrása: https://ravagobuildingsolutions.com/hu