Lambda Systeme | Az Austrotherm biztonságot ad ajándékba

Az Austrotherm biztonságot ad ajándékba

De miért is érdemes a GRAFIT REFLEX®-et választani?

Az egyre szigorúbb épületenergetikai szabályozás minél hatékonyabb hőszigetelést kíván. Az elvárásoknak vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudunk csak megfelelni. Az GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezekkel könnyebb kielégíteni a hőtechnikai követelményeket. Az anyag szürke színét az ultrafinom szemcséjű grafit adaléknak köszönheti, aminek hatására hőszigetelő képessége 23%-kal javula megszokott fehér színű lapokhoz képest. 

A GRAFIT REFLEX® lapok egy oldalon világos színűre vannak festve, mivel egy sötétszürke anyag a tűző napsütésben kellemetlen mértékben fel tud melegedni, ami kivitelezési problémákhozvezethet. A kezeletlen sötétszürke táblák hajlamosak arra, hogy a túlzott felmelegedés következtében beálló dilatáció hatására még a ragasztó megkötése előtt elváljanak a faltól.
Szerencsére van ellenszer: GRAFIT REFLEX® hőszigetelő anyagot kell alkalmazni,mely világos bevonatrétegének köszönhetően nagyobb mértékben veri vissza a beeső napsugárzást, így biztonságos lesz a kivitelezést.



A fényvédő réteg csökkenti az UV sugárzás káros hatását is. A GRAFIT REFLEX® felületi fényvédő bevonata környezetbarát, oldószert nem tartalmaz. A világosrózsaszín réteg révén nincs szükség utólagos felületkezelésre, ez a kivitelezésnél időt takarít meg. A festék egyedi fejlesztésű, és nem csak a táblák hőmérsékletét szabályozza, hanem fokozott tapadást is biztosít a rákerülő ragasztó rétegnek. Ezért nem elfogadhatóa festetlen táblák kereskedelemben kapható bármilyen festékkel való felületkezelése. A megbízható kivitelezés érdekében homlokzati felületeken kezelés nélküli grafitadalékos hőszigetelés alkalmazása nem javasolt! Fontos hangsúlyozni, hogy a táblákat a festettfelületükkel kifele kell a falra ragasztani, mert a kívánt hatás csak így várható el - ez a termék csomagolásán is fel van tüntetve.
 

Az idő pénz - a nem megfelelő fényvédelemmel ellátott hőszigetelő lemezeknél fellépő kivitelezési problémák miatt meghosszabbodhat a kivitelezési idő, mely további költségeket róaz építtetőre. A megkésett kivitelezés az egész ház felújítás vagy építés idejét meghosszabbítja, kellemetlenséget okozva a családnak. A most meghirdetett akció október 31-ig tart. 

Bővebb információért keresse Kollégáinkat az ország 17 Lambda Syseme kereskedéseiben.

További információ a termékről és az akcióról: