Lambda Systeme | Új Velux termékekkel köszönt be a tavasz

Új Velux termékekkel köszönt be a tavasz

A Velux rengeteg újdonsággal készül a tavaszra! Tekintse meg megújult termékeiket és kibővült kínálatukat, melyeket a tavaszi szezon folyamán vezetnek be!

Tetőtéri ablakok új, ergonomikus felső kilinccsel 

A Basic, Standard és Standard Plus kategóriájú tetőtéri ablakok (GZL, GLL, GLU kódjelek) új, ergonomikus felső kilinccsel lesznek elérhetőek. A fejlesztés könnyebb használatot és nagyobb biztonságot nyújt.
 


Új méretek a 3-rétegű üvegezésű tetőtéri ablakok kínálatában

A Velux bővíti méretkínálatát a 3-rétegű üvegezésű tetőtéri ablakok választékában. Így még szélesebb körben képesek kielégíteni a vásárlók igényeit és megfizethető megoldást nyújtani számukra. 
 
Az új méretek a következők:

  • alsó kilincses GLL 1061/64B tetőablakok CK04 és FK08 méretben
  • felső kilincses GLU 0061/64 tetőablakok CK04 méretben
  • alsó kilincses GLU 0061/64B tetőablakok CK04, FK08 és MK10 méretben
     


Új változattal bővül a tetőkijárat-választék

A GXL tetőkijárat FK06 méretben, 68-as 3-rétegű energiahatékony, biztonsági üvegezéssel, új ergonomikus felső kilinccsel lesz elérhető.
 


 

Több tetőablak-kombinációs megoldás

A VFE térdfalablak elérhetővé válik 68-as 3-rétegű, energiahatékony, biztonsági üvegezéssel a következő méretekben: MK36, MK38, PK36, PK38 és SK36.

Megújuló burkolókeretek

  • Az eddigi 0000 kódú burkolókereteket felváltja az új BASIC burkolókeret-készlet (pl. EDW 1000), mely tartalmaz egy BFX alátétfóliát és vízelvezető csatornát is.



     
  • A 2000-es kódú burkolókeret-készletnek (pl. EDW 2000) ezentúl ENERGY burkolókeret-készlet a neve, melyhez a jövőben is a burkolókeret, BFX alátétfólia és vízelvezető csatorna, valamint a BDX hőszigetelő keret tartozik.

     
  • Az új ENERGY+ burkolókeret-készlethez (pl. EDW S00W01) pedig a burkolókeret, BFX alátétfólia és vízelvezető csatorna és BDX hőszigetelő kereten túl BBX párafékező fólia tartozik.

 

 

Új Nature árnyékolók a természet jegyében

A Velux árnyékoló kínálata kiegészül az új, Nature kollekcióval, mely a természet által inspirált, lágy, nyugtató színeket csempészi otthonába. A kollekció részei STeP by OEKO-TEX® fenntartható textilgyártás tanúsítvánnyal rendelkeznek és elsősorban újrahasznosított anyagokból készülnek. A termék az alábbi két változatban, 4-4 különböző színben lesz elérhető:

  • Fényzáró roló (Nature kollekció termékkódja: DKY)
  • Fényáteresztő roló (Nature kollekció termékkódja: RFY)

Bővul a Velux elektromos kiegészítők köre

A Velux elektromos kiegészítőinek köre az új, Velux Touch érintőképernyős termékkel bővül, mely több elektromos és napelemes Velux tetőtéri ablak, árnyékoló és redőny egyszerű vezérlését teszi lehetővé. Legfőbb jellemzői a beltéri komfort egyetlen érintéssel, valamint, hogy WiFi nélkül is működik. 

A Velux termékeket megvásárolhatja országszerte a Lambda Systeme kirendeltségeiben vagy webáruházunkban!

Forrás: www.velux.hu

Képek forrása: www.velux.hu