Lambda Systeme | Különleges kerámia kiegészítők a Tondach kínálatában

Különleges kerámia kiegészítők a Tondach kínálatában

Az elmúlt 10 évben épült új családi házak megjelenését meghatározzák az egyszerű tetőformák, az egyenes vonalak, a szürke vagy fekete színek. Töretlenül hódít ez a trend és felújításnál is egyre gyakoribb, hogy a vásárlók sík tetőcserepeket választanak. Ezeket a változásokat a gyártók is igyekeztek minél jobban támogatni innovatív megoldásaikkal, de a közelmúltig ez nem terjedt ki az összes részletre. Mindez megváltozott, mióta a Tondach kínálatában megjelentek a hazai gyártású XXL Design gerinc tetőcserepek és a hozzájuk tartozó kiegészítők.

Azok, akik a modern formákhoz vonzódnak és keresik a letisztult megjelenésű tetőket, a gerinc esetében korábban kompromisszumot kellett, hogy kössenek. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy míg az alapcserepeknél elérhetőek voltak az ízlésüknek megfelelő darabok, a kiegészítőknél már csak a hagyományos kerek formákból választhattak. Mostantól azonban a Wienerberger két Tondach alapcserepe mellé is kínál szögletes, egyenes vonalakból álló gerinccserepet, amivel a ház megjelenése minden részletében modernné tehető. Így lesz az új, egyszerű vonalvezetésű Tondach XXL design gerinccserép méltó koronája a Tondach Planoton 9 és a Tondach Contiton 9 tetőcserepekkel fedett épületeknek.

A termékcsalád 7 színben érhető el: terrakotta, terrabarna, rézbarna, barna, antracit, titán és fehér. A széles kínálat ezzel azok igényét is kielégíti, akik a letisztult formákat a máig népszerű vörös vagy barna színnel kombinálnák. A gerincserép mellett a modern kerámia kiegészítők választékát kezdő gerinccserép, hármas gerincelosztó, valamint kezdő- és lezáróelem teszi teljessé.

További információ a Wienerberger weboldalán érhető el.

Merüljön el a Tondach termékek széles választékában az alábbi katalógusok segítsével, valamint látogasson el webáruházunkba és böngéssze kínálatunkat!

Forrás: www.epiteszforum.hu
Képek forrása: www.epiteszforum.hu