Lambda Systeme | Velux országos hővédelmi akció

Velux országos hővédelmi akció

Hővédelem

Az otthoni hőmérséklet csökkentésének egyik legjobb módja a megelőzés. A VELUX külső megoldások csökkentik a benti hőmérsékletet azáltal, hogy blokkolják a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablak felületét. Kint tartják a meleget, hűvös, kényelmes hőmérsékletet tartanak fenn a szobájában a meleg nyári hónapokban.

Ha élvezni szeretné a nyarat, akkor tegyen megfelelő hővédelmi intézkedéseket. A külső redőnyökkel, hővédő fényzáró rolókkal és hővédő rolókkal a VELUX tetőablakok tulajdonosai kiválaszthatják az igényeiknek tökéletesen megfelelő terméket, ami minden forró nyári napra az optimális energiatakarékos megoldást jelenti.

 

Külső kiegészítők:

-Redőny

Nyáron védi a tetőteret a túlmelegedéstől, télen pedig megakadályozza a beltér lehűlését, ráadásul a nap bármely szakában teljesen elsötétíthető vele a helyiség.

A legjobb nyári hő- és napvédelem – akár 6 fokkal hűvösebb lehet a szobában Közel teljes fényzárás Hatékony téli hőszigetelés Zajcsökkentés A tetőtéri ablak betörésvédelme Távvezérlésű elektromos (SML) és napelemes (SSL) változatban

 

-Hővédő fényzáró roló

Hatékony védelem a nyári meleg ellen, fényzárással.

A besugárzó hő akár 80%-át kiszűri, így kb. 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában Kb. 85%-os fényzáró hatás Erős és tartós anyag Elegáns dizájn Távvezérlésű napelemes változatban (SSS)

 

-Hővédő roló

Hatékony nyári hővédelem, kilátással.

Akár 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában Belülről egyszerűen felszerelhető Áttetsző háló Kézi működtetésű (MHL), valamint távvezérlésű elektromos (MML) és napelemes (MSL) változatban

 

Belső kiegészítők:

-Fényzáró roló

Zavartalan pihenés – éjjel vagy akár napközben

Termékek: RHZ / DKL / DML / DSL

 

-Fényzáró dupla pliszé

Fényzárás és hőszigetelés

Termékek: FHC / FMC / FSC

 

-Duo fényzáró roló

Fényzárás és fényszabályozás – egy termékben

Termék: DFD

 

-Fényáteresztő roló

Fényszabályozás és privát szféra védelme

Termékek: RHL / RFL / RML / RSL

 

-Fényáteresztő pliszé

Dekoráció és fényszabályozás

Termékek: FHL / FML / FSL

 

-Reluxa

Klasszikus megjelenés, kifejezetten párás helyiségekbe

Termék: PAL

 

Velux termékek Nálunk