Lambda Systeme | Az IPOSZ digitális képzést szervezett az építőipari kivitelezőknek

Az IPOSZ digitális képzést szervezett az építőipari kivitelezőknek

Elképesztő hiány mutatkozott meg a szakemberek körében. Európai Uniós forrás felhasználásával digitális képzést szerveztek. Az MTI és az IPOSZ (Ipartestületek Országos Szövetsége) a hiánypótlás érdekében támogatni szeretnék a mikrovállalkozások fejlődését.

50 millió forint kerül felhasználásra a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében. Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ) valósítják meg – nyilatkozta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke közleményében.

Kutatásukat egy 100 fős mélyinterjúra alapozták, ahol a tananyagot az építőipari kivitelezőkkel közösen alakították ki- közölte az IPOSZ.

 

 

Bár kétszer három napon át tartott oktatási nap már lezajlott, még egy képzés szervezése hátra van. Egy-egy képzésen alkalmanként 20 fő vehet részt.

Általános probléma a vállalkozók körében, hogy a közösségi médiás platformok előnyeit nem használják. Mivel ingyenes közzétételi felületről beszélünk, ez rettentő nagy hiba. Tordai Balázs, az IVSZ ipar egyik szakértője szintén osztozik ezen véleményen. Kiemelte, hogy a képzésen ezen platformok ismeretét is alaposan átjárják a hatékonyság növelése és vállalkozásuk érdekében.

A profi hozzáállás és a siker érdekében elengedhetetlen a digitalizáció és minden eszköze, így erre próbáljak sarkallni és megismertetni a részvevőkkel a lehetőségeket.