Lambda Systeme | Bachl
×

Sütik kezelése

Bachl

A BACHL cégcsoport tevékenységi köre az építőanyagok, szigetelőanyagok, fóliák, szerkezeti elemek és műpalák előállításától, a tervezésen ill. magas- és mélyépítésen át a kulcsrakész kivitelezésig terjed. A BACHL termékek kiváló műszaki tartalmuk és kedvező ár-érték arányuk miatt a német, az osztrák, és a cseh, magyar építőanyag-piac meghatározó szereplői.

A német anyavállalat 1926-ban téglagyártó családi vállalkozásként indult Röhnbachban, s a második világháborút követő évtizedek alatt lassan világcéggé vált. Ma már a nemzetközi cégcsoport 1800 alkalmazottat foglalkoztat, s a bajorországi Röhrnbach-ban található cégközponton kívül összesen 14 gyártóbázist és számos kereskedelmi képviseletet működtet. Többek között a cégnek vannak leányvállalatai Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában, Olaszországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Romániában is. Magyarországon az ezredforduló óta van jelen a BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. Hazánkban úttörő módon, elsőként kezdtük meg poliuretán hőszigetelő lapok gyártását és értékesítését. Termékpalettánkat tovább színesítik az építési fóliák, az extrudált polisztirol (XPS) habok, valamint a dekor mennyezeti lapok. Legfőbb célunk, hogy minden alkalmazási területre megfelelő megoldást kínáljunk. Kiválóan képzett munkatársakkal, modern technológiai háttérrel, továbbá a korszerű céges kultúrával állunk partnereink, vásárlóink rendelkezésére immár 2002 óta.

Miben hiszünk?

A BACHL Kft. törekszik arra, hogy a múlt tapasztalatával a jövő igényeire reagáljon, s kínáljon kiváló ár-érték arányú termékeket és szolgáltatásokat. „Hőszigetelés mindenkinek!” vezérelvünk jegyében a hőszigetelés jelentőségének széles körű megismertetésére, és a minőségi hőszigetelőanyagok hozzáférhetőségére törekszünk. Hosszú távú, a bolygó jövőjét szem előtt tartó megoldásokat tudunk nyújtani: termékeink újrahasznosíthatók, kis ökológiai lábnyommal rendelkeznek, és rendkívül tartósak – beépítésüket követően több generáción keresztül azonos minőségben szolgálják az ingatlan lakóit. Kiemelten fontos számunkra, hogy az épületek tulajdonosai mind több és több energiát takaríthassanak meg hőszigetelési rendszereinkkel, hiszen ezzel magunk is hozzájárulunk épített környezetünk természeti értékeinek megőrzéséhez és egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

A Bachl Kft. az épület minden területére egy kézből kínál hőszigetelést. A magyarországi hőszigetelőanyag-gyártók és forgalmazók közül a legszélesebb termékkínálattal rendelkezünk: termékpalettánkon szerepel EPS, formEPS, XPS, PIR, PIR nagyszilárdságú hőhídmegszakító elem (BACHL Kombitherm), PE fólia, perlit, vákumpanel és kőzetgyapot is.

Mérföldkövek

2002-ben kezdte meg magyarországi működését a BACHL Kft. előbb budapesti székhellyel, egy év múlva pedig már a tószegi telephelyen. A kezdeti PIR -gyártást 2006-tól EPS-gyártás is kiegészíti. 2012-ben jelentős mérföldkőhöz érkezett a hazai leányvállalat, hiszen a cégcsoport megvásárolta a 40 éves szakmai múlttal rendelkező NIKECELL Kft.-t, a magyarországi EPS gyártás és forgalmazás egyik megalapítóját. Ezzel olyan vállalat jött létre, amely egyszerre egyesíti magában a polisztirol gyártás évtizedek alatt felhalmozódott tapasztalatait és a nemzetközi cégcsoport nyújtotta biztonságot, valamint növekedési potenciált. A balatonfűzfői gyár évtizedek óta biztosítja ezernyi épület részére emblematikus termékeit. A két cég egyesülése újabb, a korábbinál is szélesebb távlatokat nyitott előttünk, hozzásegítve bennünket ahhoz, hogy Magyarország és a régió vezető hőszigetelőanyag-gyártójává váljunk. 2019-ben megkezdte működését tószegi PE-fólia gyártócsarnokunk, 2020-tól pedig a formahabosított EPS gyártását is saját üzemünkben végezzük.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!