Lambda Systeme | Knauf Ceiling Solutions
×

Sütik kezelése

Knauf Ceiling Solutions

Knauf mennyezeti megoldások

A világ két legismertebb mennyezeti gyártója egyesítette erősségeit, hogy mindkettőből a legjobbat kínálja egy piacvezető márkában.

Az új, harmonizált termékportfólióval a Knauf Ceiling Solutions nagyobb változatosságot és lehetőségeket kínál az ügyfeleknek. A fenntartható tervezés és funkcionalitás újítója, megoldásaink lehetővé teszik az építészek, tervezők, forgalmazók és vállalkozók számára, hogy nagyobb választékot, inspirációt és támogatást élvezhessenek.

Végső soron ügyfeleink teremtik meg a tökéletes teret termékeink felhasználásával. Nyílt párbeszédbe kezdve és a lehető legnagyobb átláthatóságot nyújtva a legjobb globális ügyfélszolgálatot nyújtjuk személyes kapcsolattartó partnereinkkel, helyszíni támogatással, hatékony online eszközökkel és digitális folyamatokkal. Igyekszünk inspirálni őket, ötleteket felajánlani és segíteni izgalmas ötleteik megvalósításában.

Több anyagból álló szolgáltatók vagyunk, és ezt aláhúzzuk azzal, hogy a bevált termékmárkák harmonizált portfólióját négy kategóriába osztjuk: ásványi megoldások, fémmegoldások, fa- és fagyapot-megoldások és rendszermegoldások.

A méretgazdaságosságot felhasználva az intelligens mennyezeti rendszerek hatékony előállításához egyedi megoldásokkal javítjuk azokat. Fokozzuk erőfeszítéseinket, hogy aktívan megközelítsük az ügyfeleket, és kommunikáljunk szolgáltatásalapú mentalitásunk, a tanácsadási minőség és a speciális értékesítés hozzáadott értékét befolyásoló tényezőkről. Kulcsfontosságú partner és létfontosságú kapcsolat az építészek, tervezők és szerelők között.

A digitalizáció és a precizitás úttörői, büszkék vagyunk világvezető, legkorszerűbb gyártási helyeinkre és logisztikai hálózatunkra. Mindig új mércéket állít fel az innováció hajtóerejeként, páratlan portfóliónk egyedülálló termékeket kínál a folyamatosan fejlődő piac számára. A műszaki ismeretekkel és a földön lévő lábakkal együtt egyedi tervezési megoldásokat kínál.

Márkánk fenntarthatóságát a tanúsítványok, az energiahatékony gyártás és a hulladékmentes folyamatok hangsúlyozzák. A legnagyobb felelősséggel tartozunk a környezetért, valamint az ügyfelek és az alkalmazottak jóléte érdekében tett tetteinkért. A Knauf Ceiling Solutions két világ legjobbjainak megtestesítésével és sokéves tapasztalatunkra építve a biztonság, kényelem, hatékonyság és teljesítmény mércéjét állítja fel.

Készüljön fel arra, hogy többet megtapasztaljon, új választott szállítópartnerrel az ambiciózus projektekhez világszerte.

 
Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!