Lambda Systeme | Gutta
×

Sütik kezelése

Gutta

A GUTTA HUNGÁRIA KFT egy svájci tulajdonban lévő nemzetközi szinten tevékeny vállalatcsoport része, mely 1964-ben alakult és elsősorban bitumenes, illetve műanyag alapanyagú építőanyagok gyártására és forgalmazására szakosodott világszerte. 1996 után egymás után nyitotta leányvállalatait. A svájci, német, olasz majd Ruandai gyárak után 2013-ban Oroszországban is elindult a gyártás.

Magyarországon 1997-ben nyitotta meg kapuit és azóta meghatározó szerepet tölt be a hazai építőanyag forgalmazó cégek között. A GUTTA HUNGÁRIA KFT mögött olyan nemzetközi háttér áll, mely garanciát jelent mind az általa gyártott termékek, mind az általa felvállalt, vele kapcsolatban álló és együttműködő gyártó, partner vállalatok termékeinek minőségére. Széleskörű termék skálájának köszönhetően, gyorsan és gazdaságosan el tudja látni ügyfelei igényeit.

A GUTTA nemzetközi cégcsoport küldetése új, környezetbarát és piacképes termékek és eljárások kifejlesztése, míg a GUTTA HUNGÁRIA KFT cégfilozófiája magas minőségű, innovatív termékek bevezetése a hazai építőanyag piacra, kiemelkedő színvonalú logisztikai szolgáltatással ötvözve.

TERMÉK CSOPORTOK:

Bitumenes vízszigetelés

A GUTTA HUNGÁRIA KFT Termék szortimentjében megtalálható az általa kifejlesztett és szabadalmaztatott GUTTABETA STAR dombornyomott szigetelésvédő lemeztől kezdve - mely egyedülállóan magas KN adatainak köszönhetően tartós védelmet biztosít a bitumenes vízszigetelés és ezáltal az alapok számára - a GUTTABIT bitumenes vízszigetelő lemezek széles portfóliója (különböző SBS és APP modifikált).

Hőszigetelés

Oroszország egyik legnagyobb építőanyag gyártójának hőszigetelő rendszerét felvállalva, bevezetésre került a magyar piacra is a Technonicol könnyű és vakolható kőzetgyapot, illetve az XPS extrudált polisztiroltermék portfóliója, mely innovatív termékeivel egyedülálló minőséget képvisel mind az Orosz mind az Európai piacokon. Termékei minimalizálják az energiaveszteségeket mind az ipari mind a közszolgálati szektorban.

Műanyag tetőfedő anyagok és előtetők

A GUTTA Anhauseni gyártósorain modern, elsősorban lakossági célra szánt, magas minőségű, egyedi gyártású GUTTA VORDACH előtetők és gépkocsi beállók széles skálája készül. GUTTAGLISS Policarbonát, Acryl, PVC, Poliester hullám és légkamrás lemezek széles szortimentje a barkács méretektől, egészen az ipari felhasználásra szánt méretekig, mind megtalálható és elérhetőek, Partnerei számára.

Bitumenes zsindely, bitumenes hullámlemez és kiegészítői

A GUTTATEC bitumenes zsindely ideális tetőfedő anyag mind az új építésű, mind pedig a felújitásra szoruló tetők számára. Függetlenül attól, milyen tetőforma nyeri el a tetszését, a GUTTATEC bitumenes zsindelyek széles termék skálája között biztos lehet abban, hogy megtalálja azt a típust, ami kielégíti az igényeit. A GUTTAPRAL bitumenes hullámlemez, széles körben és felhasználási területen kedvelt, könnyű, gyors és kedvező megoldást jelent, legyen az akár egy régi palatető felújítása, vagy kerti szabadidős építmények, de akár ipari vagy mezőgazdasági csarnokok fedése esetén is, mely termékből a mai napig több millió négyzetméter kerül fel a tetőkre világszerte.

A GUTTA saját és Partner vállalatai gyártói kapacitásának és rugalmas logisztikai hátterének köszönhetően, a hazai építőanyag piac stabil és megbízható beszállítója, évtizedek óta.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!