Lambda Systeme | Bauder
×

Sütik kezelése

Bauder

Lapostető szigetelés
A lapostető megoldások egyediek és változatosak is egyben. Nagy szabadságot engednek számunkra a kialakításban, de fontos hogy minden tekintetben ellenálljank a hő-, és vízszigetelés kihívásainak. A tető élettartamát a minőség határozza meg elősorban. A lapostető számos lehetőséget hagy, könnyen járható, így lehetőség van tetőterasz vagy zöldtető kialakítására is. 
A megfelelő tetőszigetelés kialkításában a födémszerkezet és az épület rendeltetési célja egyaránt meghatározó. A lehetőségek tárháza széles: bitumenes vagy műanyag rendszerek, időtakarékos Bauder THERM lemezek, hidegen öntapadó BauderTEC rendszerek, Bauder PIR hőszigetelések mind-mind egy-egy megoldási lehetőség a megfelelő tető kialakítására. 

Zöldtető
A zöldtető egyben az vadonatúj élettér kialakítása is egyben. Az intenzív zöldtetők kertként is funkcionálhatnak. A telepített füvek és növények megfelelő közlekedő résszel történő kialakítása abszolút visszaadja a kertkapcsolat életérzését. Az extenzív tetőkre javarészt igénytelen és alacsony növésű növények kerülnek telepítésre, a közlekedő részek nem az élményt, csak és kizárólag a karbantartás lehetőségének fenntartása okán kerülnek kialakításra.

Magastető rendszerek
A megfelelő magastető rendszer kialakításában számos tényező szerepet játszik: a tetőszerkezet, a tetőlejtés, az időjárási tényezők, a belső kialakítás, ez épület rendeltetési célja, és az épület energetikai állapota. Ezek a rendszerek minden követelménynek megfelelnek. A kínálatban szarufák feletti (Bauder PIR), kombinált (PIR hőszigetelés, Bauder TOP SELECT párafékező lemez) és belső oldali hőszigetelések, alátétszigetelések, aljzaton fekvő– és feszített alátéthéjazati lemezek, párafékező lemezek, illetve rendszerkiegészítők is megtalálhatók.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!