Lambda Systeme | Bauder
×

Sütik kezelése

Bauder

A Bauder márka családi vállalkozásként működik immár 1857 óta. A vállalat a kezdetektől a hosszú távú, tartós és állandó fejlődésre helyezi a hangsúlyt. Céljuk, hogy egy ökológiailag, szociálisan és gazdaságilag is működőképes rendszert hagyjanak hátra a jövő generációja számára.

Lapostető

A lapostető megoldások egyediek és változatosak is egyben. Nagy szabadságot engednek számunkra a kialakításban, de fontos, hogy minden tekintetben ellenálljanak a hő-, és vízszigetelés kihívásainak. A tető élettartamát főként a minőség határozza meg. A lapostető számos lehetőséget teremt, könnyen járható, így tetőterasz vagy zöldtető is kialakítható rajta.
A megfelelő tetőszigeteléshez a födémszerkezet és az épület rendeltetési célja egyaránt meghatározó. A lehetőségek tárháza széles: bitumenes vagy műanyag rendszerek, időtakarékos Bauder THERM lemezek, hidegen öntapadó BauderTEC rendszerek, Bauder PIR hőszigetelések… mind egy-egy megoldási lehetőség a megfelelő tető kialakítására. A vállalat termékei nagyfokú biztonságot nyújtanak a tetőszerkezet egészére nézve. 

Zöldtető

A zöldtető megadja a természetbe való „visszatérés” érzését. Ez a megoldás az intenzív zöldtetők esetében egy vadonatúj élettér kialakítását teszi lehetővé, mely kertként is funkcionálhat. Növeli az épület értékét és számos ökológiai előnyt (pl. levegő általi hűtés, oxigénképzés, a levegő nedvességtartalmának szabályozása, pormegkötés és esővíztárolás) is magában hordoz. A telepített fűfélék és növények megfelelő közlekedőrésszel történő kiépítése abszolút visszaadja a kertkapcsolat életérzését. Az extenzív tetőkre javarészt igénytelen és alacsony növésű növények kerülnek, a közlekedőrészek ebben az esetben nem esztétikai funkcióval rendelkeznek, fő céljuk a praktikusság. A Bauder zöldtető elemek – a kiváló minőségű növényzet, rétegrend, valamint vízszigetelés – a megbízhatóság és hosszú élettartam védjegyei, melyek segítenek élettel teli hellyé varázsolni a tetőt. 

Magastető

A megfelelő magastetőrendszer kialakításában számos tényező szerepet játszik: a tetőszerkezet, a tetőlejtés, az időjárási tényezők, a belső kialakítás, ez épület rendeltetési célja és az épület energetikai állapota. Ezeknek a rendszereknek az átlagosnál magasabb követelményeknek kell megfelelniük a hőszigeteléssel és magastetővel szemben. A termékmárka magastetős kínálatában a bitumenes lemezek, integrált hő-, hang- és tűzvédelemmel ellátott multifunkcionális hőszigetelő elemek, valamint komplett rendszerek is megtalálhatók. A poliuretán hőszigetelőrendszerek kidolgozásában a Bauder vállalat úttörőként volt jelen, ez a keményhab a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz így az egyik leghatékonyabb hőszigetelőnek mondható. A cég hitvallása, hogy minden esetben innovatív és megbízható megoldásokat nyújt.

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!