Lambda Systeme | Firestone Building Products
×

Sütik kezelése

Firestone Building Products

A Firestone Building Products a világ vezető gumilemez-gyártója. Napjainkig több, mint 1,500,000,000 m2 EPDM szigetelőlemezt gyártott és épített be.

Minőségi termékeink, kiemelkedő szolgáltatásunk, fejlett termék rendszereink, szakértelmünk ... Csak néhány oka annak, hogy mérnökök, építészek, kivitelezők és épülettulajdonosok 1980 óta bíznak a Firestone Building Products megoldásaiban.

Lapostető szigetelés Firestone-nal – ipari és kereskedelmi épületek lapostető szigetelése


1.    RubberGard lapostető szigetelési rendszer - Összetételének köszönhetően az EPDM lapostető szigetelő lemezek páratlan ellenállást mutatnak az ózonnal, az UV sugárzással és a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben. Mivel a lemez nem tartalmaz lágyítót vagy égésgátlót, ezért stabil és változatlan marad az idő múlásával. Tanulmányok bizonyítják, hogy a lemez várható élettartama meghaladja az 50 évet. Könnyen beépíthető nyílt láng használata nélkül. A gumilemez rugalmassága 300% és akár -45°C-is lehet vele dolgozni. Az EPDM gumilemezzel készült lapostető szigetelés kevés vagy semmilyen karbantartást nem igényel. Kompatibilis a kiterjedt zöldtető- és napelemes tetőrendszerekkel is.

 • Megbízható termék: több mint 40 éve változatlanul bizonyít világszerte a tetőkön. 50 év feletti élettartam, 20 év gyártói rendszergarancia.
 • Gyors és könnyű beépítés: Nagy leplek, könnyű, rugalmas, lángmentes.
 • Teljes háttértámogatás: Oktatás, műszaki számítások, helyszíni segítség, tető ellenőrzés.

RubberGard lapostető szigetelési rendszerrel készült projektek

2.    UltraPly TPO/FPO lapostető szigetelési rendszer - A Firestone Building Products a világ egyik vezető TPO/FPO műanyag szigetelő lemez gyártója, több mint 25 éves gyártási tapasztalattal. A Firestone UltraPly TPO/FPO lemezének összetétele már 1996 óta változatlan.
A Firestone UltraPly TPO/FPO lapostető szigetelő lemez egy rugalmas termoplasztikus poliolefin (FPO), melyet az etilén-propilén-gumi és a polipropilén társításával állítanak elő, egy poliészter szövet erősítéssel. A szöveterősítésű lapostető szigetelő lemez egyesíti a gumilemezek időjárás-állóságát a termoplasztikus lemezek hegeszthetőségével, és így vált egy kitűnő tulajdonságokkal rendelkező rugalmas lapostető szigetelő lemezzé.

 • Komplett támogatás egyetlen forrásból: Minden részletre kiterjedő technikai támogatás a koncepciótól a befejezésig.
 • Könnyen hegeszthető. Egy lemez minden típusú tetőre. A lemez szélessége többféle méretben kapható. (akár 3,05 méter széles)
 • Kompatibilis a zöld- kék- és napelemes tetőrendszerekkel.

A BIMobjecten elérhetők a Firestone RubberGard EPDM és az UltraPly TPO/FPO lapostető szigetelési rendszerek BIM adatai.

 

PIR hőszigetelés (Resista AK)

A Firestone RESISTA AK egy nagyteljesítményű PIR (poliizocianuráthab) hőszigetelő tábla, mindkét oldalon gázzáró, többrétegű alumínium-kraft (AK) kasírozással. A RESISTA AK PIR hőszigetelés beépíthető fa, beton és fém födémszerkezetű tetőkre, valamint új és felújításra váró épületekre a tető meredekségétől függetlenül. A Firestone PIR hőszigetelés beépítésekor egyenletes, és lejtésképző felületű táblákat is használhatunk.

 • Rendkívüli hőellenállás, biztonságos és könnyű kezelhetőség
 • Magas összenyomódási ellenállás
 • Jó tűzvédelmi besorolás

 

PIR felületkiegyenlítő lemez (Isogard HD)

OSB lap helyett kitűnő választás. A Firestone Isogard HD Cover Board egy 12,7 mm vastag poliizocianurát keményhab lemez (PIR), amelyet fedőlemeznek terveztek. Nagy sűrűségű, zártcellás poliizocianuráthabból készült belső réteg, dupla üvegszálas kasírozással.

 • Könnyen vágható, és gyorsan beépíthető: csupán 5 kg-ot nyom
 • Javítja a szélszívás-ellenállást
 • Szerkezeti szilárdságot biztosít: Több mint 800 kPa nyomószilárdsággal (ez 5-6-szor nagyobb, mint egy szokványos PIR hőszigetelő tábla nyomószilárdsága)

 

Páraszabályozó fólia (V-Gard)

A Firestone V-Gard páraszabályozó rétegként funkcionál a Firestone tetőszigetelési rendszerben.
A páraszabályozó fólia erősített alufóliából készült, öntapadó bitumenes hátlappal, amelyet lehúzható védőfólia borít. Az üvegszál erősítés nagy szilárdságot biztosít a fóliának, ami kiváló mechanikus teljesítményt eredményez. A páraszabályozó fólia az erősítésnek köszönhetően bírja a gyalogos forgalmat és a nagy mechanikai igénybevételt is.
A V-Gard alufólia felületét speciális réteg fedi, amely jelentősen javítja a PU (poliuretán) ragasztók tapadását (1 komponensű és 2 komponensű). A bitumenes hátlap erős tapadást biztosít az alapzathoz.
A V-Gard páraszabályozó fólia alkalmazható fém, beton és fa födémen egyaránt.
A Firestone V-Gard fólia standard és tűzálló változatban is kapható.

 • Hatékony légzárás és járhatóság
 • Hideg beépítés – biztonságos és könnyű
 • Kiváló alapzat PU (poliuretán) ragasztóval felragasztott hőszigetelés alá

 

Homlokzat tömítő rendszer (GiscoleneF)

A Firestone Giscolene F EPDM homlokzat tömítő rendszer egy nagy teljesítményű tömítő rendszer homlokzati vízszigeteléshez, légmentesítéshez és nedvesség elleni védelemhez. Használható burkolat alatt vagy ablakkeretek körül. Ezenfelül védelmet nyújt az épület alapjaiból esetlegesen felszivárgó nedvesség ellen is.
A Giscolene F EPDM homlokzat tömítő rendszer szintetikus gumikeverékből készült, többféle méretű szalagokból és különféle tartozékokból áll, amelyeket a homlokzat teljes tömítésének biztosításához terveztek.

 • Több mint 300%-os rugalmasság
 • Jó UV-ellenállás
 • Magas ellenállás a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben (-45 °C-tól 130 °C-ig)

 

GeoGard EPDM geomembrán

A Firestone GeoGard EPDM egy gumi alapú geomembrán, ami tartós, megbízható és hatékony tárolást biztosít.
Az EPDM egy magas minőségű terpolimer, amely kivételes tulajdonságokkal ruházza fel a Firestone GeoGard EPDM-et. 
Felhasználási területei: esővíztározó, szennyvíztározó, ülepítő, műhótározó, hulladéklerakó fedése.

 • Nagy leplek (akár 15,25 m széles x 61 m hosszú)
 • Nagyon tartós (UV-álló) rugalmas (300%) és hajlékony (–45 °C-on is)
 • Magas súrlódási szög (27°): könnyebb a beépítése

 

GeoSmart EPDM geomembrán – Kazalsiló és falközi siló fedése

A Firestone GeoSmart EPDM víztározó szigetelő gumifólia egy szintetikus gumilemez, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű tározók minimális idő- és erőforrás igényű vízszigetelésére terveztek. A GeoSmart EPDM víztározó szigetelő gumifólia akár 36 m széles leplekben is hozzáférhetők, hogy helyszíni toldások nélkül is beépíthetők legyenek. Ez garantálja a gyors, egyszerű, biztonságos beépítést, amely nem függ az időjárási viszonyoktól, és nem szükségesek hozzá speciális szerszámok. A rendszer egyszerűsége, kombinálva az EPDM víztározó szigetelő gumilemez kivételes tartósságával, hajlékonyságával, rugalmasságával és átszúrási ellenállásával, tökéletes választássá teszi a GeoSmart EPDM gumifóliát.

 • Hajlékony és rugalmas
 • Nagyon ellenálló (UV-sugárzás, ózon, mikroorganizmusok, szélsőséges időjárási viszonyok)
 • Környezetbarát: inert anyag

 

Ajánlatkérés

Katalógusok

Árlisták

Kérjen ajánlatot!