Válaszfal rendszerek

Innovatív irodaterek kialakításához komplett, igényes megoldások. Az általunk forgalmazott rugalmas térelválasztó rendszerekeink alkalmasak mindenféle multifunkcionális terek megalkotásakor felmerülő tervezői és felhasználói igények kielégítésére, emellett számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek:

  • rugalmas térrendezés

  • esztétikus, exkluzív megjelenés

  • gyors átrendezhetőség

  • kiváló akusztikai és tűzgátlási paraméterek

  • eltolható válaszfal esetében automatizálási lehetőségek

 

Cégünk, ajánlatadástól a kész fal átadásáig viszi projektjeit, vállalja a fal karbantartását, saját hozzáértő kivitelező csapattal.

 

                                                                                     

A Maars válaszfalrendszerek megfelelnek bármilyen irodaházban felmerülő műszaki, esztétikai, funkcionális és belsőépítészeti igényeknek. A termékek fő ismérve a kiemelkedő esztétikai megjelenése mellett az átszerelhetőség, ami a gyorsan változó bérlői igényekhez igazodva rugalmas irodaterek kialakítását teszi lehetővé. A falak minősége a standardtól a luxus kategóriáig terjed négy rendszeren keresztül: StyleLine, MetaLine, String, String2. Ezeken kívül a Maars rendelkezik saját rendszerbe illeszthető ajtókkal, és egyéb kiegészítőkkel.

 

                                             

A belsőépítészet területén fogalommá vált az Oddicini termékcsalád.  A válaszfalak magas esztétikai és technikai követelményeknek felelnek meg. Amellett hogy egyre könnyebbek a panelek és az aktuális trendekhez igazodnak szín-, és anyag-választékukban; hangszigetelési képességük is figyelemre méltó, akár az 56 dB-t is meghaladhatja. Konferencia termek, irodák, szállodák és egyéb reprezentatív célokra kialakított helyiségekben figyelmet magukra irányító letisztultságot és könnyed eleganciát sugároznak.

 

Válaszfal szakértőnk: Loviaguin Iván 06 20/574-1038

KÉSZLETEINK TELEPHELYENKÉNT VÁLTOZÓAK LEHETNEK!

Gyártók