Velux termékek raktáron már vidéken is!

Önnek milyen elvárásai vannak egy modern tetőtéri ablakkal szemben? A VELUX termékei garantáltan felülmúlják igényeit! Válogasson a termékmárka tetőablakai közül és élvezze a hosszútávú komfortot! A kínálatban minden épülettípushoz megtalálja a megfelelő nyílászárót, legyen az Standard, Standard Plus vagy Premium!

A Standard védjegye a megfizethető minőség. Választékában a felső és alsó kilincses, fa vagy felületi karbantartást nem igénylő, műanyag bevonatú ablaktípusok egyaránt megtalálhatóak.     

A Standard Plus termékek rendelkeznek a Standard termékcsalád előnyeivel, emellett 3-rétegű üvegezéssel vannak ellátva. Ez biztosítja otthonában a külső zajok hatékonyabb kiszűrését és az eredményesebb, mégis olcsóbb fűtési időszakot.

Válassza a Premiumot, ha a kényelem mindennél fontosabb Önnek! Ez a típus megfelel az extra igényeknek is. Elektromos ablak vásárlása esetén érintőképernyő segítségével állíthatja be a kívánt programokat, legyen szó akár szellőztetésről, akár a nyílászárók automatikus bezáródásáról.

A tetőablakok mellett keresse a Lambdánál a Velux kiegészítőit is! Lapostetős felülvilágítók, fénycsatornák, árnyékolók és redőnyök egyaránt megtalálhatók a kínálatban!

Budapest mellett már debreceni, miskolci, tatabányai és zalaegerszegi telephelyünkön is raktárról szállíthatók a Velux termékek! Látogasson el hozzánk személyesen vagy kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi telefonszámokon:

Budapest: +36 1 433 0500

Debrecen: +36 52 530 097 

Miskolc: +36 46 412 785

Tatabánya: +36 34 302 502

Zalaegerszeg: +36 92 598 777

A Velux kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/velux