Újgenerációs alátéthéjazati lemezek a Baudertől

BauderTOP DIFUTEX NSK és BauderTOP TS 40 NSK
Extrém erő, kimagasló védelem és kimagasló élettartam ötvözete egy lemezben! Bemutatjuk a Bauder újgenerációs alátéthéjazati lemezeit.
 
A magastetők második vízelvezető rétege (alátéthéjazat) a tető szigetelőrendszerének elengedhetetlen, a rétegfelépítésből nem kihagyható eleme. Kulcsfontossága miatt minőségére kiemelt figyelmet kell fordítani, ellenkező esetben ugyanis idő előtti és súlyos károsodások léphetnek fel nem csak a tetőszerkezetben, hanem akár az épület egészében is. A gyakorlati példák zöme sajnos azt a helytelen trendet erősíti, miszerint a gazdasági szempontok háttérbe szorítják a minőség iránti igényt: az esetek döntő többségében olcsó, gyenge minőségű tetőfólia kerül második vízelvezető rétegként beépítésre. Fontos azonban elgondolkodni és feltenni a kérdést, hogy ezek a tetőfóliák valóban képesek-e hosszú távon - akár a tető teljes élettartama alatt is - maximális teljesítményt és megbízható védelmet nyújtani.
 
A második vízelvezető réteg általában textilalapú tetőfólia alkalmazásával készül. A tapasztalatok és a statisztikák sajnos kedvezőtlen képek mutatnak: gyenge minőségük miatt nem csak a környezeti hatásokkal szemben nem képesek megfelelő védelmet biztosítani, hanem élettartamuk is messze az elvárt alatt marad. A lokális viszonyok hatására teljesítményükből néhány év elteltével jelentősen veszítenek, veszélyeztetve ezzel akár a teljes épület épségét is. Az erős és ellenálló, bitumenalapú feszített és aljzaton fekvő alátéthéjazati lemezek rendeltetési ideje – a textilalapú fóliákkal ellentétben - a tetőfedés átlagos élettartamának megfelelően alakul, kb. 40 évre tehető. Funkcionalitásukat tehát hosszú évtizedek távlatában is változatlanul megtartják.
 
A Bauder bitumenalapú feszített és aljzaton fekvő alátéthéjazati lemezei minden elvárásnak és követelménynek megfelelnek, teljeskörű védelmet biztosítanak akár a tető teljes élettartama alatt is.

A BauderTOP DIFUTEX NSK diffúziónyitott aljzaton fekvő bitumenalapú alátéthéjazati lemez, fektetése hőszigetelésre vagy deszkázatra.
 
 
A BauderTOP TS 40 NSK diffúziózárt, aljzaton fekvő bitumenalapú alátéthéjazati lemez, fektetése deszkázatra vagy szarufák feletti hőszigetelés alá ajánlott.
Az új Bauder alátéthéjazati lemezek ellenállóságát és kimagaslóan hosszú élettartamát vizsgálatok bizonyítják. A lemezek funkcionalitásukat a legextrémebb környezeti hatások mellett is maximálisan megtartják, teljesítményükből hosszú évtizedek távlatában sem veszítenek. Megbízható védelmet nyújtanak a tető teljes élettartama alatt.
 
A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!
 
A Bauder további kínálatából: