Új Gerard Alpin kőszórt tetőlemez

Gerard Alpin
Új tetőprofillal rukkolt elő a Gerard termékmárka!
 
Az Alpin névre keresztelt lemezt a természetes és esztétikus stílus, valamint az acél elnyűhetetlen ereje jegyében a kőpala tetői ihlették. Az új termékcsalád a régi korok klasszikusságát csúcstechnológiás megoldásokkal ötvözi.
 
Az Alpin, a márka többi profiljához hasonlóan vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumíniumcink acélból készült és 50 év időjárás-állósági garanciával rendelkezik. (25 év teljes jótállás + 25 év arányosan csökkentett garancia)
Legjellemzőbb tulajdonságai:
  • Könnyű és földrengésálló: A Gerard elemeket pehelysúlyuknak köszönhetően még az elöregedett és gyenge tetőszerkezetek is képesek megtartani. A hagyományos kerámia- vagy betoncserepekhez viszonyítva akár hétszer könnyebbek lehetnek. Emellett a nehéz tetőrendszerekkel ellentétben ellenállnak a kisebb földrengéseknek is.
  • Szél- és viharálló: A szélsőséges időjárás sem foghat ki rajtuk, még egy 160 km/h-s hurrikánt is túlélnek. Vízszintes rögzítésüknek köszönhetően a szél nyíró hatása ellen is védekeznek.
  • Hó- és jégálló: A Gerard tetők érdes felülete meggátolja a hó csúszását, amíg az természetes módon el nem olvad. A termék felületében a jég és fagy sem tehet kárt.
  • Tűzálló: A Gerard tetőrendszer ellenáll a tűznek, a cserepek bevonata megakadályozza a lángok terjedését. Az elemek tökéletesen fedik egymást, így nem engedik, hogy a szikrák a ház belsejébe hatoljanak. A részek biztonságosan, nyolc ponton kerülnek rögzítésre, ezzel is stabilitást biztosítva a tetőnek. A márka termékei a legszigorúbb tűzteszteken is pozitív eredményeket értek el. 
  • Zajálló: Kiemelkedő zajállóságuk a texturált, kőzúzalékbevonatnak és a kiváló zárórendszernek köszönhető.
  • Jégesőálló: Az időjárás viszontagságainak egyik gyakori velejárója a jégeső, mely könnyen kárt tehet egy átlagos tetőben, a Gerard tetőszerkezet ezzel szemben ellenáll a 30 mm-es jégdaraboknak is, de még a 90 mm-es jégtöredékek sem hatolhatnak át rajta. 

Az Alpin tetőlemezeket keresse vörösbarna, antracit vagy sötétszürke színben!

Cserépszükséglet/m2: 2,18
 
Kérje egyedi ajánlatunkat! 
 
 
Bővebb információért keresse szakértő kollégánkat a +36 30 641-4288-as telefonszámon! A termékkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!
 
A Gerard további kínálatából: