Tudja biztonságban gyermekét!

Gyermekbiztos Velux termékek

A gyerekek biztonsága kiemelten fontos, mindig szem előtt kell tartani, legyen szó akár egy ablakról, melyre a kicsik felmásznak, akár annak kiegészítőiről, pl. lógó redőnyzsinórról, mely fojtásveszélyt rejt.

A védelemre leginkább akkor van szükség, amikor a gyerekek már elég magasak ahhoz, hogy elérjék az ablakot. Ezekre az esetekre találta ki a Velux gyermekbiztos termékeit. A márka tetőtéri ablakai és belső árnyékolói ezáltal tökéletesen megfelelnek a biztonsági előírásoknak.

A Velux tetőablakokhoz fejlesztett kiegészítők segítenek megelőzni a bajt. A ZOZ 012K biztonsági zár és a ZOZ 010K nyitáskorlátozó a Velux GZL, GLL, GGL, GLU és GGU ablaktípusokhoz használható. A termékek sikeresen átmentek az EN 16281 gyermekbiztonsági szabványok által előírt vizsgálatokon.

Az ablakok mellett a redőnyök is veszélyeket rejthetnek, ezért a Velux minden belső árnyékolót gyermekbiztossá varázsolt. Azzal, hogy nincsenek lógó zsinórjai, a termékek teljesítették az EN 03120 szabványok fojtási veszélyek elleni védelemre vonatkozó előírásait.

Ahogy a Veluxnak, úgy nekünk is mindennél fontosabb gyermekeink védelme. Ha Ön is így gondolja, keresse a gyermekbiztos termékeket országszerte kirendeltségeinkben! Bővebb információért forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz a +36 30 641 4288-as telefonszámon!