Szellőztessünk Lindabbal! – A fenntartható jövőért

Szellőztessünk a fenntartható jövőért!

A lakóépületek szellőztetése nem csak egészségügyi szempontból kulcsfontosságú, hanem a környezet védelme miatt is.

Az Európai Uniós elvárások szerint építkezéskor és felújításkor kiemelt figyelmet kell fordítani az ingatlan energiafelhasználásának- és veszteségének minimalizálására. Ennek érdekében – megőrizve az egészséges beltéri klímát – a lehető legkisebbre szükséges csökkenteni a szennyezőanyag-kibocsátást és a felesleges energiaveszteséget.

A Lindab a probléma orvoslására olyan eljárást fejlesztett, mellyel háztartásonként akár 7000 kWh energiát lehet megspórolni évente. Ez a Lindab Inside szellőztetési megoldás családi- és társasházak számára egyaránt elérhető. A lakossági hővisszanyerő rendszer amellett, hogy hozzájárul a beltéri levegő minőségének javulásához, ismételten felhasználja az ingatlanban létrejövő hő energiáját. Így pl. a fűtésből, valamint az elektromos berendezésekből nyeri a szükséges erőforrást. A struktúra lényege, hogy a használt levegő átadja hőjét a frissnek. A szellőztetéstechnikai megoldást a Safe légcsatornarendszer nyújtja, mely energiatakarékos és légtömör.

A Lindab újítása nem csupán az energiamegtakarításért, de egészségünk megőrzéséért is sokat tesz, mivel a szerkezeten beáramló levegő nem tartalmaz polleneket és más káros anyagokat.

A szellőzőrendszer tartós, biztonságos megoldást nyújt otthonunknak, segít környezetünk megóvásában!

A Lindab termékeket keresse országszerte kirendeltségeinkben, kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz!