SpeedTop kötésgyorsító a Lambda kínálatában!

Baumit SpeedTop

Javában tart az ősz, így egyre gyakoribbak lehetnek a homlokzati színezéseket érintő időjárás okozta kellemetlenségek. Az így bekövetkező lemosódást több egymást erősítő körülmény okozhatja, melyek tönkretehetik a vékonyvakolatot. Ezt a problémát orvosolhatjuk a Baumit által kifejlesztett SpeedTop kötésgyorsító adalékszerrel, melyet vékonyvakolatok felviteléhez használnak. A termék segít a felhasznált anyagok, valamint a páralecsapódás által létrejött vékonyvakolatba szivárgó víz csökkentésében. Ezáltal kivédhető a kezelt felület hosszabb ideig tartó instabilitása.

A Baumit SpeedTop kötésgyorsító- és filmrétegképző hatásával megerősíthetjük a vékonyvakolat védelmét, tökéletes biztonságot azonban nem nyújt a termék. A SpeedTop nem kínál teljes garanciát a homlokzat megóvására, nem helyettesíti pl. az állványvédő hálót. Zuhogó esőben és más kedvezőtlen időjárás esetén a kötésben lévő vékonyvakolat kiszolgáltatott helyzetbe kerül, így mégis célszerű a termék használata, mivel rengeteg olyan előnnyel rendelkezik, melyek nem elhanyagolhatók a vékonyvakolat kötése érdekében!

A termék filmképző, színtelen adalékszer mely egyszerűen kimérhető, alacsony hőmérséklet esetén is felhasználható. Alkalmas a GranoporTop, SilikonTop és DuoTop termékek kötésének meggyorsítására +1 °C és +15 °C közötti hőmérséklet esetén, amennyiben a maximum páratartalom 95%.

A Baumit SpeedTop megvásárolható kirendeltségeinkben! A termékkel kapcsolatos bővebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

A Baumit további kínálatából: