PREFA ereszcsatorna már fekete színben is!

Fekete PREFA ereszcsatorna

Megérkezett a fekete színű PREFA ereszcsatorna! 

A PREFA vízelvezetési rendszerei évtizedek óta garanciát jelentenek a minőségre! Jól bevált felületnemesítésüknek hála, hosszú ideig nem veszítenek működőképességükből és szépségükből. 
 
Az ereszcsatorna Coil-Coating felületkezelési eljárásának köszönhetően a lakkréteg alakíthatóvá válik és egyaránt ellenáll a környezeti hatásoknak és vegyszereknek. Alkatrészei egytől egyig alumíniumból készülnek, mely nem rozsdásodik, környezetkímélő hatású. A hagyományos anyagok olyan káros nehézfémeket bocsátanak ki, melyek az ereszek és csövek folyamatos kimosása által a lefolyóvízbe kerülnek. Ezzel szemben az alumínium nem bocsát ki káros nehézfémeket és 100%-ban újrahasznosítható.
 
A PREFA vízelvezetési rendszerei kreatív kinézetet kölcsönözhetnek az épületnek, vagy bele is olvadhatnak. Az ereszcsatorna szinte láthatatlan, ha színe megegyezik a homlokzatéval. Ha azonban teljesen elüt tőle, kihangsúlyozza az épület formáját. Bármelyik megoldás mellett dönt, rengeteg szín áll rendelkezésére, melyek harmonizálnak a forgalomban lévő tető- és homlokzatszínekkel. Az új fekete árnyalat tökéletesen illeszkedik a januárban bevezetett P.10 ugyanilyen színű tetőfedő- és homlokzatburkoló elemekhez. 
 
A PREFA ereszcsatornák előnyei:
  • Bevonatuk Coil-Coating eljárással készül
  • Korrózióállók és hosszú élettartamúak
  • Bevizsgált eredeti minőségűek
  • -30°C - +80°C között tartósan hőmérsékletállók
  • Kevés karbantartást igényelnek
  • Széles választékú ereszcsatorna-tartozékokkal rendelkeznek
  • Többféle színben kaphatóak

A termékekkel kapcsolatos bővebb információért keresse szakértő kollégánkat a +36 30 641-4288-as telefonszámon vagy érdeklődjön személyesen vidéki és budapesti kirendeltségeinkben!

A PREFA további kínálatából: