Nagydíjas az új Murexin termékcsalád

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíjas az új Murexin termékcsalád!

Idén 20. alkalommal került átadásra a Magyar Termék Nagydíj. A kitüntetést 2017. szeptember 5-én a Magyar Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében 54 cég 64 termékének ítélték oda. A díjazottak között volt a Murexin Kft. szekszárdi bázisán fejlesztett új Lewell termékcsalád is. 

A Murexin Kft. 100 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalat, a Schmid Industrie Holding tagja, mely már 27 országban van jelen. A márka magyar leányvállalata 24 éve alakult és kb. 50 főt számlál. Szekszárdon saját termelőüzemet és kutatás-fejlesztést tudhat magáénak.

A díjazott LEWELL termékcsalád 6 különböző aljzatkiegyenlítőből áll, melyek a hideg- és melegburkolati munkák előkészítését szolgálják. Speciális alapanyagokból, a magyar építőipari trendeket és a fogyasztók igényeit szem előtt tartva készülnek. A termékek megalkotásakor előtérbe helyezik a gyakorlatban előforduló lehetséges rétegvastagságokat, aljzat típusokat. Az aljzatkiegyenlítők, speciális tulajdonságaiknak köszönhetően a felhordás és megszilárdulás során egyszerűbb felhasználást biztosítanak.

A Magyar Termék Nagydíjas termékek 25 kg-os kiszerelésben kaphatók kereskedéseinkben. 
Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!