Murexin. Ami tart.

Murexin KGF 65 Totálflex S1 ragasztóhabarcs

Tartós megoldást keres burkolatragasztásra? Válassza a Murexint!

A Murexin professzionális ragasztói erős tapadást biztosítanak, flexibilisek, tartósak és megbízhatóak. A minőségi ragasztóhabarcsok garantálják az új felület tartósságát. A különböző típusok között biztosan talál megfelelőt kül- és beltéri ragasztásra egyaránt. Használhatók például kerámia csempékhez, burkolólapokhoz, műkövekhez, mozaikokhoz. 

Ismerkedjen meg közelebbről az új és megújult kínálattal!

KMG 20 Optimál flexibilis ragasztóhabarcs

Poralakú, élelmiszerbarát, víz- és fagyálló flexibilis ragasztóhabarcs, mely meghosszabbított nyitott idővel és csökkentett lecsúszással rendelkezik. Használható kül- és beltérben, például kerámia csempék, greslapok, burkolólapok, mozaikok, klinker- és hasított lapok ragasztárára, padló- és falfűtésre. A termék 5 mm rétegvastagságú.
Anyagszükséglete: kb. 3-5 kg/m2, mely függ a burkolólap típusától és hátlapjától

KMG 25 Speciál flexibilis ragasztóhabarcs

Megújult a KMG 25 Speciál, mely fokozott követelményű, élelmiszerbarát, víz- és fagyálló, poralakú, vékonyágyazású flexibilis ragasztóhabarcs. Univerzálisan alkalmas kül- és beltérben. Használható például kis- és közepes méretű kerámia csempékhez, mozaikokhoz, hasított- és burkolólapokhoz, padló- és falfűtéshez. Alkalmazható továbbá kenhető vízszigetelések és gipszkarton ragasztására. Rétegvastagsága: max. 5 mm.
Anyagszükséglete: kb. 3-5 kg/m2, a burkolólap típusától és hátlapjától függően

KPF 35 Profiflex ragasztóhabarcs

A KPF 35 Profiflex ragasztóhabarcs megújult minőségben kapható! Műanyag adalékokkal javított, élelmiszerbarát, poralakú, hidraulikusan kötő, víz- és fagyálló termék. Meghosszabbított nyitott idővel és csökkentett lecsúszással rendelkezik. Felhasználható kültéri és beltéri helyiségekben, műkövek, mozaikok, klinkerlapok, kerámia csempék, valamint hasított lapok és csempét csempére történő ragasztáshoz. Alkalmas még kenhető vízszigetelésekre, teraszokra, erkélyekre, padló- és falfűtésre. Kifejezetten ajánlott nagyobb felületekhez, nagyformátumú lapokhoz. A termék rétegvastagsága: max. 10 mm.
Anyagszükséglete: kb. 3-5 kg/m2, a burkolólap típusától és hátlapjától függően

MFK 45 Mureflex S1 ragasztóhabarcs

Fokozott követelményű, poralakú, hidraulikusan kötő, élelmiszerbarát, alakváltozásra képes, víz- és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, rugalmas ragasztó. Alacsonyabb lecsúszás és hosszabb nyitott idő jellemzi. Egyaránt használható kül- és beltérben. Kerámia csempék, greslapok, műkövek, mozaikok, klinker-, hasított lapok, valamint csempét csempére történő ragasztáshoz kiváló. Használata célszerű még nagy mechanikai- és hőterhelésű felületek (erkély, terasz, fal-, padlófűtés), kenhető vízszigetelések esetében. Különösen alkalmas extra nagy lapokhoz, csúcsforgalmú helyek, úszó- és termálmedencék, sötét színű természetes kövek, homlokzatok burkolásánál. A ragasztóhabarcs max. 10 mm rétegvastagságú.
Anyagszükséglete: kb. 3-5 kg/m2, mely függ a burkolólap típusától és hátlapjától

KGF 65 Totálflex S1 ragasztóhabarcs

Alakváltozásra képes, poralakú, szálerősített és porzáscsökkentett, fagy-, és vízálló, hidraulikusan kötő, flexibilis ragasztóhabarcs, mely csökkentett lecsúszással és meghosszabbított nyitott idővel rendelkezik. Alkalmas kül- és beltéri használathoz, többek között kerámia csempék, greslapok, mozaikok, burkolólapok és csempét csempére való ragasztáshoz, kenhető vízszigetelésekhez, teraszokhoz, padló- és falfűtésekhez, erkélyekhez. Kiemelkedően nagy lapokhoz, vékony porcelán gres és design burkolatokhoz, medencékhez, sötét színű természetes kövekhez és homlokzatburkolatokhoz, valamint nagy forgalmú helyek esetében is célszerű ezt a terméket választani. Rétegvastagsága: max. 10 mm. 
Anyagszükséglete: kb. 3-5 kg/m2, a burkolólap típusától és hátlapjától függően

Az egyes típusokról bővebb információt talál a képekre kattintva!

A Murexin ragasztóhabarcsokat keresse a Lambda Systeme kirendeltségeiben! Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

A Murexin termékcsalád további kínálatából:

http://lambda.hu/hu/markak/murexin