Megújult a Renova termékcsalád! Itt a Renova Plus!

Renova Plus a Terrántól!

Megújult a Terrán tetőcserép Renova termékcsaládja!

Az újdonság kifejlesztésekor az árérzékeny vásárlók igényeinek kielégítése volt az elsődleges szempont. A minőség változatlan, de az árak sem szöknek a magasba! A Renova Plus kedvező áron, kétszeres felületkezeléssel kapható.

A termék a már bevált formákkal három új színben - tégla, fekete, barna - érhető el. A tégla szín időtálló, klasszikus világot elevenít fel, mely elegánssá teszi otthonát. A fekete tetőcserepek a modern kor ízlését követik. A barna színvilág mediterrán hangulatot idéz, mely egyedivé varázsolja a háztetőt.

A Terrán Betoncserép Gyártó Kft. nevéből is adódóan napjaink egyik leggyakrabban használt tetőfedési alapanyagára, a betonból készült tetőcserepekre esküszik. A cég már több, mint 90 éve használja ezt az igen tartós anyagot, így sikerült kitapasztalnia annak előnyeit. Ezek a következők:

  • Alacsony vízfelvétel: A beton tömörsége miatt a csapadék nem tud behatolni az anyag pórusai közé. Ez azt eredményezi, hogy a tetőcserép nem károsodik, nem mállik szét, azaz tartóssá válik. Emellett mivel a beton nem szívja magába a vizet, a tető súlya nem ingadozik, mely jótékonyan hat a tetőszerkezet egészére.   
  • Nagy teherbírás: A tetőcserép nagy igénybevehetőséggel rendelkezik, nem törik meg a hó vagy jég súlya alatt és a felületén járás sem okoz problémát. Ezzel szemben tömege alacsony, így a régebbi tetőszerkezetek is könnyedén elbírják. 
  • Fagyállóság: Mivel a betoncserepek vízfelvétele alacsony, teljesen fagyállóak. 
  • Természetes anyagok: A beton természetes összetevői a víz, a kvarchomok és a mészkő. 
  • Formaállandóság: A termék a már megszokott termelési eljárással készül, így állandó forma jön létre. Ennek eredményeképpen az elemek minél jobban illeszkednek egymáshoz. 
  • Viharállóság: A Renova cserepek felveszik a harcot az időjárás viszintagságaival. A héjazat szilárdsága és súlya megvédi a tetőt a széltől, hótól, jégtől. 
A Terrán új termékcsaládját leginkább azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedőanyagokhoz.
 
Az új Renova Plus cserepek megvásárolhatók a Lambda Systeme kereskedéseiben tégla, fekete és barna színben. 2017. augusztus 1-től a korábbi két Renova szín (terrakotta, óvörös) kivezetésre került.